Naisten fantasiat pussy

naisten fantasiat pussy

Jos kumppani on muutenkin mustasukkainen tai epävarma omasta vetovoimastaan suhteesi, fantasia joka ei millään tavalla liity suhteeseenne on ehkä hyväkin pitää omana tietonaan. Niin kuin suuri osa naisista varmaan tekeekin.

Toisaalta, kuten Loulan kirjoittaakin, fantasioiden kertomisella kumppaneille ja hyville ystäville on hyväkin puolensa. Hän jopa kehottaa käymään avoimia ja säännöllisiä keskusteluita omista fantasioista. Siitä yksinkertaisesta syystä, että ihan liian moni nainen pitää omia fantasioitaan perversseinä tai outoina, luullen olevansa ainoa.

On vapauttavaa kokea olevansa sittenkin ihan normaali kun kuulee jonkun muunkin fantasioineen samankaltaisesta asiasta. Entä jos oma fantasia koetaan häiritseväksi? JoAnn Loulan kirjoittaa kirjassaan Lesbian Sex häiritsevinä koetuista fantasioista.

Tällaisia fantasioita ei tyypillisestikään kerrota muille kun pelätään kumppanin tai ystävien mahdollisia reaktioita. Ylläpidämme kuitenkin samalla omaa käsitystämme oman fantasiamme "perverssiydestä", koska emme myöskään saa silloin tietää, että muillakin on niitä.

Häiritsevimmiksi fantasioiksi koetaan sellaiset fantasiat, joihin liittyy voimankäyttöä, kipua, miehiä tai joku muu naiskumppani kuin oma kumppani. Fantasiaan liittyvät syyllisyyden tunteet voivat kuluttaa paljon energiaa ja viedä kiinnostustamme seksiin kun taas niiden hyväksyminen voi vapauttaa meidät nauttimaan seksistä.

Moni nainen saa orgasmin vain jos fantasioi seksin aikana. Aivot ovat merkittävin sukuelimemme ja niiden käyttämisellä seksin aikana on erittäin suuri merkitys nautinnolle.

Oman ja samalla kumppanin seksielämän parantaminen fantasioimalla on siksikin perusteltua. Pat Califia nostaa kirjassaan Sapphistry - The Book of Lesbian Sexuality fantasioista esiin samoja seikkoja kuin Heusala ja lukuisat muut nykypäivän seksologit sekä psykologit. Muiden fantasioista lukeminen ja kuuleminen voi helpottaa omista fantasioista koettua syyllisyyttä, häpeää ja ahdistusta.

Et todennäköisesti ole ainoa naisista pitävä nainen, joka on fantasioinut kyseisestä asiasta. On hyvä muistaa todellisuuden ja fantasian erot. Fantasiassa kontrolloit tilannetta täysin, todellisessa elämässä et.

Mielellämme on kyky rinnastaa poikkeavia aistimuksia ja suoritustapoja rajoittumatta niihin aistimuksiin ja tapoihin, joista kiihotumme todellisessa tilanteessa.

Koeta siis hyväksyä fantasiasi sellaisina kuin ne ovat. On täysin mahdollista saada orgasmi esimerkiksi vaginapenetraatio kuvittelemalla, vaikket tosielämässä saisi sitä ollenkaan dildolla esimerkiksi sooloseksin aikana. Mikäli kuitenkin koet oman fantasiasi liian häiritseväksi ja ahdistavaksi, on hyvä tietää, ettei fantasiaa ole mikään pakko kertoa kumppanille.

Fantasiasi ovat sinun asiasi ja sinulla on oikeus pitää ne omana tietonasi. Jos taas haluat päästä eroon jostakin fantasiastasi, voit kokeilla muuttaa sitä, sillä fantasian tukahduttaminen kokonaan voi vaan voimistaa fantasiaa. Omia fantasioitaan voi siis aivan hyvin kehittää. Loulanin mukaan tämä tapahtuu niin, että fantasiaa työstetään tietoisesti hiukan vaikkapa joka päivä sellaiseen suuntaan, joka on omasta mielestä hyväksyttävämpi.

Hän kehottaa etenemään rauhassa ja pitämään tauon, jos turhaudut. Fantasian prosessointi tällä tavoin voi viedä aikaa ja saattaa vaatia kärsivällisyyttä. Aloita prosessointi muuttamalla sen henkilön kasvot, joka fantasiassasi on. Jos fantasiassasi ei ole kasvoja, kuvittele siihen sellaiset kasvot, jotka voit hyväksyä. Muuta asetelmaa tai miljöötä, asentoasi fantasiassa tai sitä seksin osa-aluetta fantasiassasi, jonka koet kyseisessä fantasiassa häiritseväksi, yksi kohta kerrallaan.

Mikäli koet tarvetta muuttaa fantasiasi kokonaan, etene vaiheittain ja muuta jokaista kohtaa erikseen kunnes olet rakentanut vanhasta fantasiasta uuden fantasian. Ylläolevasta on sekin hyöty, että muokkaamalla fantasioitasi näet samalla, että sinä kontrolloit fantasioitasi, eivätkä fantasiat sinua. Pat Califia puolestaan ehdottaa ahdistavien fantasioiden työstämiseen myös täysin vastakkaista tapaa, niistä nauttimista ja niiden kehittämistä ja värittämistä aivan äärilaitaan, vieläkin villimpään suuntaan.

Anna itsellesi samalla lupa fantasioida muistakin asioista. Jos sinulla on muitakin fantasioita ja tarinoita mielessäsi, voit tarvittaessa vaihtaa ahdistavaksi koetun fantasian niihin kun huomaat ajatustesi vaeltavan ei-toivottuun suuntaan. Kolmas The Good Vibrations Guide to Sex issä listattu keino ei-toivotuista fantasioista eroon pääsemiseen on omien toimintatapojen muuttaminen.

Mikäli jokin fantasia esim. Siihen miltä sormesi tuntuvat, siihen kuinka kostea olet, siihen miltä kosketus kehollasi tuntuu muuallakin kuin sukuelimissä. Jos huomaat ajatustesi vaeltelevan ei-toivottuun suuntaan, ohjaa itseäsi ajattelemaan jotain muuta kiihottavaa.

Sinulla voi olla rikkaita ja kiihottavia fantasioita, vaikka luopuisitkin osasta niistä. Erilaisia fantasioita ja niiden kehittämistä voi lisäksi ruokkia vaikkapa eroottisia novelleja lukemalla tai eroottisia elokuvia katselemalla.

Voit aivan hyvin löytää jonkun uuden fantasian, joka on moninkertaisesti kiihottavampi kuin se, josta ahdistut. Fantasiasta toiveeksi Seksuaalinen fantasia on eri asia kuin toive. Fantasiasta on kehittynyt toive, joka on toteutettu. Mikäli sinulla on joku toive, josta myös fantasioit ja koet turvalliseksi kertoa siitä kumppanillesikin, hieno juttu. Keskustelussa on kuitenkin hyvä muistaa muutama asia. Hyvät periaatteet fantasioista keskustelemiselle ovat seksuaaliterapeutti Lauren Watsonin mukaan seuraavat: Keskustelkaa mikä rooli fantasioilla seksielämässänne on, miten ne vaikuttavat ja miten niihin suhtaudutte.

Useimmissa tapauksissa on parempi olla kertomatta, jos fantasioissa on myös entinen kumppani tai tuntematon henkilö, ja keskittyä sen sijaan tilanteen ja aktiviteettien kuvailemiseen. Jotkut taasen kokevat avoimuuden lähentäväksi seikaksi. Varmistakaa, että molemmilla on emotionaalisesti turvallinen olo. Fantasioiden, joihin liittyy nuoria naisia, kertominen menopaussista kärsivälle kumppanille voi olla hänen turvallisuuden tunnettaan syvästi jäytävä tilanne.

Olkaa kekustellessanne tarkkoja siitä, mikä on fantasian ja toiveen välinen ero. Tuokaa fantasioihin liittyviä asioita mukaan seksiin. Moni meistä haluaa tietää, mistä kumppani saa kiksit voidakseen tyydyttää kumppaninsa paremmin.

Fantasiat voivat antaa vinkkejä siihen. Toisaalta, harkitse fantasian tuomista tosielämään kahdesti, jos: Toiveista ja mielihaluista puhuminen on parisuhteessa tärkeää, mutta joskus on vaikea vetää rajaa siihen, mikä on liiallista silloin, jos kumppani ei pidä asiaa  tärkeänä tai se tuntuu turn offilta. On asioita, joita kumppani ei välttämättä halua kokeilla edes kerran. Hänen historiansa, taustojensa, rajojensa ja syvimpien tuntemustensa ymmärtäminen voi kuitenkin auttaa ymmärtämään kieltäytymistä.

Et ole valmis vastaamaan kustannuksista ja muista seurauksista. Esimerkiksi sakkoja julkisella paikalla sekstailusta. Jos ei itsekään ymmärrä mikä fantasiasi merkitys sinulle on. Watson käyttää tässä esimerkkinä miestä, joka halusi sinnikkäästi anaaliseksiä naisensa kanssa.

Siihen asti, että siitä tuli ongelma. Mies kaipasi mielikuvissaan vaimolleen "tuhman naisen" roolia ja toisaalta, kuvitteli pornon perusteella naisenkin nauttivan anaaliseksistä sen sijaan, että olisi luottanut vaimonsa tuntevan itse oman kehonsa parhaiten. Osasyinä oli myös vaimon synnytyksen jälkeinen vaginan löysyys sekä se ettei vaimo tehnyt suhteessa aloitteita uusien juttujen kokeilemiseksi, mihin mies oli luonnollisestikin pettynyt.

Älä ensinnäkään kysy kumppaniltasi "mitä mietit? Kumppanin suusta kuultu fantasia, joka liittyykin johonkin muuhun ihmiseen, voi tappaa tunnelman aivan saman tien. Oikea aika tällaiselle keskustelulle onkin sängyn ulkopuolella, ns. Ei silloin kun rakastelette. Lisäneuvoja vertikaaliseen keskusteluun aiemmasta postauksestani löytyy täältä.

Hyväksy myös se, jos kumppanisi ei halua kertoa sinulle omista seksuaalisista fantasioistaan. Syy ei välttämättä liity mitenkään sinuun. Hän voi hävetä niitä. Hänellä on myös täysi oikeus pitää mielikuvituksensa sisältö omana tietonaan ja nauttia niistä yksin. Samalla tavalla kuin sooloseksistäkin. Hänen seksifantasiansa sisältö ei tee hänestä yhtään uskottomampaa sinulle kuin hän ilman niitä sinulle olisi.

Seksifantasia on kuitenkin eri asia kuin toive. Hänen seksifantasiansa saattavat sitä vastoin parantaa teidän seksielämäänne. Hän saattaa saada orgasmin kymmenessä minuutissa juuri siksi, että hänellä on hyvä mielikuvitus ja jota ilman orgasmin saamiseen menisi parikin tuntia tai että hän ei saisi sitä ollenkaan. Kumman siis valitsisit loppujen lopuksi mieluiten? Jopa makuuhuoneen sisustus voi vaikuttaa seksielämään. Monessa perheessä vanhempien makuuhuonetta koristavat lasten ja muiden sukulaisten valokuvat.

Lapsille olisi hyvä opettaa, että vaikka isä ja äiti ovat vanhempia, ovat he myös rakastavaisia. Monet, erityisesti suomalaiset, elävät Satun mielestä sitku-elämää. Asiat eivät parane odottamalla, vaan niihin on tartuttava nyt, oma-aloitteisesti. Toki halutessaan orgasmoimista voi oppia harjoittamaan myös yhdessä kumppaninsa kanssa. Siihen ei tarvita tunteja kestävää tantrista seikkailua. Satu itse löytää hekuman 10 sekunnissa. Mutta miten on, joko me muutkin pääsisimme pian osallisiksi siitä suuresta viisaudesta, joka johtaa meidät kohti auvoa?

Eri asennoissa, orgasmia metsästäen. Penis työnnetään vaginaan ja odotetaan asentoja vaihdellen, jotakin suurta bigbang-tyyppistä räjähdystä. Tätä ei saavuteta jos ei osata olla toisilleen läsnä. Orgasmi on monen asian summa: Halaamista ilman toivetta seksistä, rakastavaa koskettamista ilman toivetta seksistä, suudelmia ja nuuhkaisuja. Sitten vaan seksiin mukaan ne samat lataukset ja hupsista, oman kehon tuntemus lisääntyy, hyvinvointi lisääntyy, nautinto lisääntyy ja tämä tie vie paratiisirannalle, jossa aallot lyövät rantaan.

Ja kaikki tämä vain läsnäololla. Toki näiden lisäksi on olemassa joukoittain kikkoja, jotka edesauttavat seksuaalisen nautinnon saamista, kunhan edellä olevista asioista riittävän moni on kohdallaan. Käsitys siitä, miltä orgasmi näyttää, on usein peräisin pornoleffoista. Oikeasti orgasmi voi olla hyvin hillitty, kaikesta räjähdysvoimastaan huolimatta. Kuinka moni oikeastaan näyttelee orgasmit pornoelokuvista opittuun tyyliin? Satu on treenannut itsensä seksuaalisen nautinnon suhteen niin ketteräksi, että hän saa orgasmin pelkästään ajatuksen voimalla.

Koen mielihyvää muistamalla mielihyvää. Niinhän näyttelijätkin tekevät esimerkiksi itkukohtauksissa, miettivät jotain surullista tapahtumaa. Orgasmia harjoiteltaessa on siis oltava kärsivällinen. Mutta ahkera harjoittelu palkitaan. Satun tapauksessa orgasmilla, jonka hän saa aikaan 10 sekunnissa lähes missä vaan. Yhden mieleen painuneimmista orgasmeistaan Satu koki ollessaan työhaastattelussa pankkiiriliikkeessä.

Hänelle annettiin kasa matemaattisia tehtäviä, joita hän jäi suorittamaan yksin neuvotteluhuoneeseen. Tehtävät oli tehty nopeasti ja Satulle jäi ylimääräistä aikaa. Hän huomasi vajoavansa pikkuhiljaa epävarmuuden tilaan, joten hän päätti hakea vahvuutta sisäisistä voimavaroistaan. Niinpä hän päästi mielensä valloilleen ja kehitti itselleen orgasmin neuvottelutilassa. Tämän jälkeen hän palautti vastauksensa toimitusjohtajalle, jututti häntä ja sai työpaikan.

Siihen ei tarvitse edes kumppania ja nautinto on takuuvarmasti aina hyvää ja euforista. Moni mies on tämän jujun jo oivaltanut. Turha meistä kenenkään on kieltää etteikö moni mies kävisi kesken työpäivän miestenhuoneessa hakemassa sitä upeaa hekumaa, jonka oma käsi voi itselle tuottaa. Mutta kuinka moni meistä naisista tekee sitä samaa? Aloitus sekunti Ajatusten fokus ainoastaan orgasmaattiseen olotilaan ja myönteisiin ajatuksiin. Tässä ei ajatus voi karkailla yhtään, vaan se on hallittava täysin.

Negatiiviset ajatukset ovat este orgasmille, samoin kivun aistiminen. Ronski, fantasiapohjainen voimakkaasti kiihottava ajatus, jossa itse on mukana. Keho kiihottuu ja alkaa nauttia kaikkialta sieltä, mistä ajatuksissaan stimulaatiota saa. Tässä kohdin on kyettävä tuntemaan kehon kiihottuminen ja paikannettava sen sijainnit. Tunnettava, miten ajatuksissa olevat kosketukset vaeltavat keholla ja miltä erilaiset liikkeet kehossa tuntuvat ja miten ne tuottavat mielihyvää juuri minulle.

Häpyhuulet turpoavat, vagina kostuu ja verenkierto vilkastuu, hengityskin kiihtyy, samoin syke. Pään sisällä harrastan yhä voimakkaampaa fantasiaan tai todellisuuteen pohjautuvaa seksuaalista tapahtumasarjaa, joka keskittyy stimulaatioihin. Olen mukana tapahtumien keskipisteessä ja ajattelen konkreettisesti tuntevani kaikki ne asiat joita oikeasti olen myös aikaisemmissa orgasmeissani kokenut.

Tunnen miten kehoni käyttäytyy ja on näissä tilanteissa aiemmin käyttäytynyt. Kohtu nousee, vagina kostuu, iho alkaa helottaa punertavana, syke kiihtyy, vaginan huulet saavat stimulaatiota, iho täyttyy kosketuksista ja läsnäolo, sekä halu ovat ympärilläni.

Endorfiinit ja oksitosiinit virtaavat ja tunnen hengitykseni. Tunnen voimakasta mielihyvää ja henkistä vahvuutta, olen omassa ekstaasissani. Näen itseni nautinnossa ja koen sen kehollisesti, kunnes olen täysin tyydytetty ja mielellisesti tyytyväinen. Kehoni kuumottaa, usein posket ja kaula heloittavat punaisena, olen hieman hikinen, etenkin hiuspohjasta, kainaloista ja nivusista. Keho voi olla jopa kihelmöivän turta useita minuutteja orgasmin päättymisen jälkeen ja syke koholla.

Onnellisuus valtaa mielen ja energiaa on vaikka muille jakaa. Heidän arjessaan seksi näyttelee luonnollista ja tärkeää roolia, mutta aina näin ei ole ollut. Jos elät pitkässä parisuhteessa eikä seksi erityisemmin kiinnosta sinua, lue tämä juttu. Tässä jutussa ei puhuta kiihkeistä suudelmista, intohimoisista katseista eikä villistä seksistä. Näin saat täydellisen perhe-elämän Moni harrastaa epäoptimaalista perhe- ja parisuhde-elämää, mutta ei huolta. Marja Hintikka Liven ikioma kolumnisti Tapani "Latva" Kakkonen tietää, kuinka onnistua tälläkin sektorilla.

Alamäki alkaa yhdynnästä - Marja Hintikka elokuvissa Marja Hintikka Liven suositut leffaparodiat ovat saaneet jo kymmenettuhannet naurahtamaan itselleen tai ruuhkaiselle elämäntilanteelleen. Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet

..

Naisten fantasiat pussy

Runkkaus videot com

: Naisten fantasiat pussy

Naisten fantasiat pussy 139
SEKSI K NUPPI CHAT 839
Webcam seuraa seksiseuraa varatuille Suomi seksinovellit outcall escorts

Naisten fantasiat pussy

On asioita, joita kumppani ei välttämättä halua kokeilla edes kerran. Tulkitsen ylläolevan niin, että todellisesta elämästä voi olla vaikeampi nauttia, mikäli epärealistiset fantasiat, joissa voi kontrolloida aivan kaikkea, vievät liiaksi mukanaan. Heidän arjessaan seksi näyttelee luonnollista ja tärkeää roolia, mutta aina näin ei ole ollut. XXX Porn Videos HD Porn Sex

Swingerclub Beschreibung. gekommen eben die Preise bekommst, die Poppen Leinefelde Sex Erotik mit real. Fetischanzeigen - Bizzarrstudio erotische reime. Frauen stark.