Naista panettaa aisurin vaimo

MIksikäs en naisi nuorten miesten kanssa. Miksi minun, 50 vuotiaan naisen pitäisi kieltää itseltään kuvaamasi ryhmäseksi, jos miehesi, kuten myös minun mieheni siihen suostuu. Ja jos katselu häntä, kuten minunkin miestäni kiinnostaa ja kiihotta, katselkoon vain. Siis laitamme seksikästä päälle ja nakkia pesään. Kyllä tuntu hyvältä ne kaikki kolme kundia pani mua koko yön ja sit ukko työnti kalunsa sisään aamulla ja sano että ompa liukas mutta tuntuu hyvältä. Uskon miehesi mieltymyksen tällaiseen toimintaan kumpuavan jostain lapsuuden traumasta.

Kenties häntä itseään on teini-iässä hyväksikäyttänyt joku aikuinen pariskunta? Tuo selitys ei oikein sovi, ehkä tuo trauma olisi juuri päin vastoin. Hän siis inhoaisi tuollaista. Olisi todennäköisempää, että hän olisi nuoruudessaan kokenyt tuollaisen kokemuksen ja se olisi ollutkin miellyttävä. Jokin nuoruudessa koettu ei tunnu olevan ratkaisu kysymykseen. Minusta järkevin selitys oli tuolla viestiketjun alussa.

Hän ei tunne nuorempia kilpailijoikseen. Ymmärtääkseni kyllä lasten hyväksikäyttäjät ovat yleensä itse tulleet hyväksikäytetyiksi, mutta tuskin ovat sitä miellyttävänä silloin pitäneet. Sillä hetkellä miellyttävä kokemus voi myöhemmin alkaa vainota, kun kasvaa ja ymmärtää kunnolla mihin on osallistunut. Sen jälkeen on käsiteltävä niitä häpeän ja syyllisyyden tunteita, mahdollisesti elettävä haavojen kanssa ikuisesti.

Teini välttämättä vielä osaa kunnolla arvioida tällaisia etukäteen, siksi asiasta on säädetty jopa lakeja. Mitenköhän teidän toimintaan suhtauduttaisiin jos sukupuolet olisivat päinvastaiset?

Silti, samapa se mulle. Täällähän mukavan rempseitä naisiakin.. Mitä turhia murehdit, moni olisi kateellinen sinulle. Nauti elämästä ja seksistä tuntematta syyllisyyttä tai pohtimalla joutavia.

Miehesi, no ei aivan tavallinen, mutta ei hän sinulle mitään pahaa tarkoita. Jotkut miehet eivät osaa olla mustasukkaisia. Niin, minä ainakin olen. Mun mies iki kuuna suostuisi tuollaiseen. Miehelläsi on vahva itsetunto. Ex-avovaimoni oli itseäni 8 v vanhempi, todella seksikäs ja naisellisesti pukeutuva c-kuppikoon namulady.

Hän oli kaksonen horoskoopiltaan ja otettuaan alkoa alkoi hiprakassa flirttailla aina nuorten jannujen kanssa yökerhoissa ollessamme. Hän kävi silloin tällöin naiskaverinsa kanssa laivaristeilyillä, ja tiesin mitä siellä tekivät.

Kerran oli kiihottava tilanne: Hän meni vessaan pissalle ja menin hakemaan jotakin vessasta samaan aikaan. Hän sitten sopersi hihitellen että oli ottanut hyttiin nuoren pojan jolla oli iso, paljon isompi kuin omani, ja että tuo nuorimies oli tunkenut kalun suuhun kun vaimoni istui vessanpöntöllä laivan hytissä.

Tuo juttu kiihotti minua yht äkkiä hemmetisti ja otin vehkeeni esiin ja kysyin että "ai tällä tavallako" ja siinä sitten vaimoni otti minulta suuhun. Ja arvatkaas vaan että ei kauaa tarvinnut huljutella kun laukesin! Nuo vieraissakäyntitilanteet olivat parisuhteemme suola, ja mikä yllättävintä oli se etten itse koskaan käynyt vieraissa mutta vaimo senkin edestä.

Hänellä oli myös yhdeltä Turkin reissulta kahden miehen kimppajuttu, kertoi sen myös heti kun hain hönet lenokentältä. Parisuhde kaatui aivan muihin syihin. Suosittelen kimppaa ja parinvaihtoa. Miten toi kaksosten tähtimerkki liitty asiaan? Vähän sama kuin "Hänellä on sininen Toyota Corolla ja otettuaan alkoa alkoi aina flirttailemaan Ei toi nyt mikään Amerikan ihme ole. Kyllä noita samanlaisia juttuja on paljon. Niistä ei vain monestakin eri syystä juurikaan kerrota.

Oli ne miehet sitten aisureita tai eivät. Samalla tapaahan miehetkin mielellään naivat nuorempia naisia. Olisko tuo sitä tasa-arvoa. Muakin on joskus nuoret kundit naineet ja ukko on katsellu vieressä. Jäi vain harrastus muutamaan kertaan, ei oikein ollut miedän juttu, mutta tulihan kokeiltua. Hei mut ne nuoret kundit on hyviä naimaan, tekee mitä pyydetään.

Oma mies katselee välillä vierestä ja käy myös vuorollaan painamassa. Yes juttu, mä tykkään kyllä. Kyllä ainakin mun 24v mulkku rupee jyskyttämään puntissa kun tässä näitä luen.. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minun mieheni katselee myös, kun nain toisten miesten kanssa.

Meillä on myös tuo ikäsääntö, siis vain nuoria poikia. Mieheni sanoo, ettei halua katsella vanhojen ukkojen ähinää ja myös , ettei halua sellaisia " joka kolon kiertäneitä tautipesiä" kumppanikseni. Itse saan kyllä valita, kenet haluan. Nelivitoselle rouvalle alle kaksikymppinen kaveri tuntuu aika nuorelta, mutta on siinä puolensa Ja en uskaltaisi kyllä antaa laskea sisään, jos partneri olisi tuollainen paljon kokenut.

Nyt olen välillä tehnyt sen ilman kumipakkoa, ja sekin on erilaista. Joten ei mullakaan valittamista. Ihanaa se todellakin on iskeä näitä nuoria miehiä mukaan, kun pienikin flirtti ja vinkkaus mahdollisesta seksistä saa poikaset innostumaan. Yleensäkin ollaan niin sovittu, että kun lähden viihteelle, niin mieheni poistuu jonnekin viihteelle myös ja saa tulla kotiin ja mukaankin, jos poikaseuraa vielä on paikalla kimppailemaan.

Viimeksikin sain Treelta paikalliselta Postin terassilta mukaani kaksi reilu parikymppistä nuorta miestä, joilla kiima tuntui kasvanan melkoisesti mitä lähemmän pääsimme asuntoamme. Luotan näiden nuorten sanoihin terveydestään, sillä ilman kumia se tuntuu aina paremmalta ja kuitenkin kaikista. Oli hienoa saada molempiinpäihin samanaikaisesti useamaan kertaan poikien vaihtaessa paikkaa keskenään ja tuntea spermojen tulot sisään. Jossakin vaiheessa pojat halusivat ''tuplaa'' ja saivat tällaisen vanhemman ''nartunkin'' nauttimaan reiän venyessä äärimmilleen.

Nuoret miehet ovatkin aika helppoja, mutta mitä tulee nuoriin naisiin, eikös tollaset 45 vuotiaat roiku jo ihan vähä.

Eikös sellanen kiinteä pystyperse kireällä pillulla olisi parempi myös vanhemmalle miehelle. Veikkaan että ei onnistu useamman kohdalla, ei edes rahalla.

Itsekkin kävin nuorena poikana panemassa, näitä vanhempia milffejä, tossa yks päivä tuli vanha pano vastaan, äääk siis hyi saatana, kylläpä oli kulahtanut 5 vuodessa, hyiii satana. Vielä hirveempää oli kun hän tunnisti mut, en tiedä mihin olis pitäny mennä, ja oltiin samassa sporassa Kunnossa kaiken ikää Mun vaimolla on samanlainen "harrastus" kuin tuolla avaajankin vaimolla.

Mutta on siinä puolensakin, on eukko pitänyt itsensä timmissä kunnossa. Treenaa, että pysyy hoikkana ja kiinteänä. Kävi suurentamassa rintansakin, kun näyttivät "repunläpiltä". Ja tavara pysyy tiukkana lihasharjoittelulla, eikä tuo ole kymmenessä vuodessa miksikään muuttunut. Reilut 50 vuotta ikää, eikä mikään roiku. Mulla on samanlainen aviomies, kuin avaajalla. Noita nuoria poikia silloin tällöin käy, eikä mitenkään aiheuta morkkista, ainakaan minulle. Hyvä pano, tai hyvät panot ja se on siinä.

Joten meitä kanssasisaria kyllä löytyy, kukaan ei vain uskalla tunnustaa moista seksikäyttäytymistä. Kukapa tuota nyt tunnustaisi. Kateelliset vain haukkuisivat ja nimittelisivät. Enkä kerro kenellekään sivulliselle. Sitten niitä kateita vasta ketuttaa. Parasta on useampi nuori kaveri vuorotellen. On ihanaa tuntea heidän jäntevät kullinsa vuorotellen laukeamassa sisääni. Sitä ei mikään voita. Ukko saa katsella, jos haluaa.

Yksi lykkii ja toinen virittelee suupuolessa. Piiri pyörii ja minä nautin. Kyllä jäntevä kulli tuntuu pepussa ihmeen hyvältä!

Mieheni tietää että joskus olen nuorten miesten kanssa kimppakivassa, sitten kyselee montako oli. Pitää kertoa minkä kokosia kulleja sain ja sainko joka reikään samaanaikaan. Niin, minulla on samanlainen mies. Ja hän sanoi näin tuosta asiasta. Toisaalta tuollainen seksin harrastaminen vaatii ehkä normeista poikkeaavaa asennoitumista asiaan kummaltakin aviopuolisolta. Ja varmasti se ei sovi kaikille. Suhteen pitää olla henkisellä tasolla vahva ja seksi on pystyttävä näissä ulkopuolisissa suhteissa vain "hyvänä panona".

Tunteita niihin ei saa sotkea, tai silloin kaikki menee takuulla metsään. Vahvalla itsetunnolla varustetun miehen kanssa se kyllä onnistuu. Tai kaikki todella tuhoutuu! Menneeseen ei ole paluuta!

Ok, kertokaas nyt joku, mistä tällaisen pariskunnan sitten mahtaisi löytää..? Aisurilla on nautinnot,siis katselu kun vieraan mulkku ujeltaa omaan rakkaaseen ja sitten pääsee itse liukkaille. Aika kiihottava ajatus köyriä toisen rouvaa, erityisesti kunnopuumaa. Mä oon käynyt melko säännöllisesti vetämässä kellon sellaisen abaut viiskymppisen rouvan kanssa.

Joskus on sen mies katsellut, nykyisin ei enään viitsi Saa laskea sisään ja panna ihan niin monta kertaa, kuin vain pystyy. Kumpikin vaihtoehto on varmaan kuvioissa, riippuu tapauksesta. Epäilen, että tuossa saattaa olla myös jotakin kovin kaukaa elämän kehityksen alkuajoilta geeniperimänä tulletta käyttäytymismallia. Ihmisen historiassa tuo pariuskollisuus on aika uusi ilmiö. Tuollaista uskonnon mukanaan tuomaa. Seksi on ensisijaisesti visuaalinen nautinto.

Ja miltäkö minusta tuntui; Ekakerralla vitutti vallan saatanasti katsella, toisella kerralla en halunnut nähdäkkään. Nuoret kundit on ok. Harvemmin niissä on mitään törkymöykkyjä. Ja saahan sitä katsella panemista ihan livenä, ei tarvitse olla netissä selaamassa. Mies on Auervaara Hänellä ollut aina useita naisia samaan aikaan ja sama peli jatkuu aivan saletisti ja vielä vanhainkodissa nostelee hoitsujen helmoja.

Pää sekoaa Lyhyehköt kesähameet, korkokengät, sopusuhtaisia sääripareja, pieniä terhakkaita tissejä tai sitten isompia lolloja jotkut ilman liivejäkin, pyöreitä pakaroita ja keinahtelevia lanteita. Tiukka linja,kukaan muu ei mun naiseen koske. Ei edes muut naiset. Pettäminen on pettäminen,en ymmärrä miten asia voi yhtäkkiä olla eri,ainoa eri asia tässä on ettei hänen sisällään ole ollut penistä.

Jos on suvaitsevainen erilailla seksuaalisesti suuntautuneita kohtaan, eli toisin sanoen kohtelee heteroja, homoja, bi-seksuaaleja jne tasaveroisina, tulisi pettämisessäkin pitää tiukkaa linjaa. Itse ole myös tällä linjalla: Olipa kyseessä hetero tai homopettäminen, turpaan vaan kumpaakin petoksen osapuolta. Ainut ero on, että lesbo on todennäköisesti helpompi hakata kuin heteromiestä. Kohta saat sen toisenkin naisen ja vaimosi sänkyyn samaan aikaan ja sitten on ilo irti.

Moi, Anna vaan vaimosi nauttia naisen läheisyydestä ja seksistä toisen naisen kaa ja pyydä heitä mukaan seksiin ja kerro että haluut katsella heidän yhteisiä leikkejä ja sitten olla heidän kanssa kolmestaan niin säkin saat siinä nauttia kahdesta naisesta samaan aikaan,mikäs olis hauskempaa Oletko varma, että oli naispuoleinen. Minun hoitoni kertoi miehelleen saman laisen jutun joka hyväksyi "bi" seksualisuuden ja "naisten matkat". Kysymys kuuluu - hyväksytkö vaimosi seksisuhteen?

Jos hyväksyt, niin seuraavaksi halujen kohde voikin olla yhtä hyvin mies tai vaikkapa seuraava nainen, who knows?! Ota työkaverilta jormaa peppuun ja kysy vaimoltasi oliko OK. Jep tai jossei huvita moinen touhu, niin ainakin vois vaimon tipauttaa maan pinnalle toteamalla, että ei kai tämä pane pahakseen, jos aloittaja "homostelee" välillä työkaverin kanssa No eihän tuossa ole mitään ongelmaa jos tasa-arvoisesti saataisiin molemmat panna muita naisia.

Olette sekopäitä nykyajan ihmiset. Ehkäpä tuntuisi vain huvittavalta koko juttu. Katsoisin tietty eteneekö asia jollakin tavoin, ja olisiko itselle jotain kivaa tiedossa.

Toivottavasti teillä ei ole lapsia eikä tule. Ahdasmielinen ihminen pitää pistää vaihtoon, ei muijaa, joka toteuttaa seksuaalista suuntautumistaan. Mitä kuvottavaa tuossa on? Jotkut on homoja, jotkut lesboja, jotkut tykkää molemmista. Jotkut ei harrasta seksiä lainkaan, ovat aseksuaalisia.

Löysäähän vähän pipoasi äläkä tuomitse muita. Miten lapset tuohon liittyy? Ei heille kuulu vanhempien seksiasiat lainkaan.

Vanhempien seksiasiat ei kuulu lapsille. Silti vanhempien seksuaalinen suuntautuneisuus ei jää lapsilta salaan, hyvä niin. Monilla lapsilla on lesboäiti tai homoisä. Jossain päin maailmaa saksassa? Monen lapsen isä on transvestiitti. Sitten kännipäissäni olin naisen kanssa kokeilumielellä ja kerroin heti miehelleni.

Vaimosi on avoin ja kokeileva. Ja se että hän kertoo sulle tuon kokemuksen, niin osoittaa olevansa vieläpä rehellinen ja luottamuksen arvoinen. Nyt käytte vielä keskustelun siitä, mitä tarkoittaa, että kumppanina oli nainen ja onko eri juttu, jos olisikin ollut tai tulisi olemaan mies.

Itse tiedät, onko sinulle minkäkinlainen kuvio ok. Pohditte mustasukkaisuuskuviot läpi ja kartoitatte rajanne. Tuossa voi olla alku kaikelle hyvälle parisuhteessanne. Ehdottaisin kolmen kimppaa, kahta pillua samaan aikaan, aika jees vai mitä? Tai toinen vaihtoehto on se että pyydät vaimoasi harrastamaan seksiä toisen naisen kanssa kun katselet vieressä: Vastaa alkuperäiseen viestiin Kun vaimo "pettää" naisen kanssa? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

..

Niin ollaankin, mutta se on kivaa, tai siis just oli. Ainaskin kolme niistä pani mua, en mä oikein muista, kun juhlittiin sitä lätkäkultaa. Mä lupasin, että jos Suomipoika voittaa, niin sitten pannaan elämä risaseks ja muutakin. Seks ne on nyt mua pannu. Kun muistais jotakin, Kape oli kait ekaksi ja sitten Isomatti sit on vähä hämärää. Mut pillusta päätellen mua on pantu ihan hardesti. Ei nyt pitää mennä taas Hei viel, mä oon täysikänen, tai siis yli-ikäne 45 ja noi kundit on nuorii Et ole ainoa MIksikäs en naisi nuorten miesten kanssa.

Miksi minun, 50 vuotiaan naisen pitäisi kieltää itseltään kuvaamasi ryhmäseksi, jos miehesi, kuten myös minun mieheni siihen suostuu. Ja jos katselu häntä, kuten minunkin miestäni kiinnostaa ja kiihotta, katselkoon vain. Siis laitamme seksikästä päälle ja nakkia pesään. Kyllä tuntu hyvältä ne kaikki kolme kundia pani mua koko yön ja sit ukko työnti kalunsa sisään aamulla ja sano että ompa liukas mutta tuntuu hyvältä.

Uskon miehesi mieltymyksen tällaiseen toimintaan kumpuavan jostain lapsuuden traumasta. Kenties häntä itseään on teini-iässä hyväksikäyttänyt joku aikuinen pariskunta? Tuo selitys ei oikein sovi, ehkä tuo trauma olisi juuri päin vastoin. Hän siis inhoaisi tuollaista. Olisi todennäköisempää, että hän olisi nuoruudessaan kokenyt tuollaisen kokemuksen ja se olisi ollutkin miellyttävä. Jokin nuoruudessa koettu ei tunnu olevan ratkaisu kysymykseen.

Minusta järkevin selitys oli tuolla viestiketjun alussa. Hän ei tunne nuorempia kilpailijoikseen. Ymmärtääkseni kyllä lasten hyväksikäyttäjät ovat yleensä itse tulleet hyväksikäytetyiksi, mutta tuskin ovat sitä miellyttävänä silloin pitäneet. Sillä hetkellä miellyttävä kokemus voi myöhemmin alkaa vainota, kun kasvaa ja ymmärtää kunnolla mihin on osallistunut. Sen jälkeen on käsiteltävä niitä häpeän ja syyllisyyden tunteita, mahdollisesti elettävä haavojen kanssa ikuisesti. Teini välttämättä vielä osaa kunnolla arvioida tällaisia etukäteen, siksi asiasta on säädetty jopa lakeja.

Mitenköhän teidän toimintaan suhtauduttaisiin jos sukupuolet olisivat päinvastaiset? Silti, samapa se mulle. Täällähän mukavan rempseitä naisiakin..

Mitä turhia murehdit, moni olisi kateellinen sinulle. Nauti elämästä ja seksistä tuntematta syyllisyyttä tai pohtimalla joutavia. Miehesi, no ei aivan tavallinen, mutta ei hän sinulle mitään pahaa tarkoita. Jotkut miehet eivät osaa olla mustasukkaisia. Niin, minä ainakin olen. Mun mies iki kuuna suostuisi tuollaiseen. Miehelläsi on vahva itsetunto. Ex-avovaimoni oli itseäni 8 v vanhempi, todella seksikäs ja naisellisesti pukeutuva c-kuppikoon namulady.

Hän oli kaksonen horoskoopiltaan ja otettuaan alkoa alkoi hiprakassa flirttailla aina nuorten jannujen kanssa yökerhoissa ollessamme. Hän kävi silloin tällöin naiskaverinsa kanssa laivaristeilyillä, ja tiesin mitä siellä tekivät. Kerran oli kiihottava tilanne: Hän meni vessaan pissalle ja menin hakemaan jotakin vessasta samaan aikaan. Hän sitten sopersi hihitellen että oli ottanut hyttiin nuoren pojan jolla oli iso, paljon isompi kuin omani, ja että tuo nuorimies oli tunkenut kalun suuhun kun vaimoni istui vessanpöntöllä laivan hytissä.

Tuo juttu kiihotti minua yht äkkiä hemmetisti ja otin vehkeeni esiin ja kysyin että "ai tällä tavallako" ja siinä sitten vaimoni otti minulta suuhun. Ja arvatkaas vaan että ei kauaa tarvinnut huljutella kun laukesin!

Nuo vieraissakäyntitilanteet olivat parisuhteemme suola, ja mikä yllättävintä oli se etten itse koskaan käynyt vieraissa mutta vaimo senkin edestä. Hänellä oli myös yhdeltä Turkin reissulta kahden miehen kimppajuttu, kertoi sen myös heti kun hain hönet lenokentältä.

Parisuhde kaatui aivan muihin syihin. Suosittelen kimppaa ja parinvaihtoa. Miten toi kaksosten tähtimerkki liitty asiaan? Vähän sama kuin "Hänellä on sininen Toyota Corolla ja otettuaan alkoa alkoi aina flirttailemaan Ei toi nyt mikään Amerikan ihme ole.

Kyllä noita samanlaisia juttuja on paljon. Niistä ei vain monestakin eri syystä juurikaan kerrota. Oli ne miehet sitten aisureita tai eivät. Samalla tapaahan miehetkin mielellään naivat nuorempia naisia. Olisko tuo sitä tasa-arvoa. Muakin on joskus nuoret kundit naineet ja ukko on katsellu vieressä. Jäi vain harrastus muutamaan kertaan, ei oikein ollut miedän juttu, mutta tulihan kokeiltua. Hei mut ne nuoret kundit on hyviä naimaan, tekee mitä pyydetään.

Oma mies katselee välillä vierestä ja käy myös vuorollaan painamassa. Yes juttu, mä tykkään kyllä. Kyllä ainakin mun 24v mulkku rupee jyskyttämään puntissa kun tässä näitä luen.. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minun mieheni katselee myös, kun nain toisten miesten kanssa. Meillä on myös tuo ikäsääntö, siis vain nuoria poikia. Mieheni sanoo, ettei halua katsella vanhojen ukkojen ähinää ja myös , ettei halua sellaisia " joka kolon kiertäneitä tautipesiä" kumppanikseni.

Itse saan kyllä valita, kenet haluan. Nelivitoselle rouvalle alle kaksikymppinen kaveri tuntuu aika nuorelta, mutta on siinä puolensa Ja en uskaltaisi kyllä antaa laskea sisään, jos partneri olisi tuollainen paljon kokenut. Nyt olen välillä tehnyt sen ilman kumipakkoa, ja sekin on erilaista. Joten ei mullakaan valittamista. Ihanaa se todellakin on iskeä näitä nuoria miehiä mukaan, kun pienikin flirtti ja vinkkaus mahdollisesta seksistä saa poikaset innostumaan.

Yleensäkin ollaan niin sovittu, että kun lähden viihteelle, niin mieheni poistuu jonnekin viihteelle myös ja saa tulla kotiin ja mukaankin, jos poikaseuraa vielä on paikalla kimppailemaan.

Viimeksikin sain Treelta paikalliselta Postin terassilta mukaani kaksi reilu parikymppistä nuorta miestä, joilla kiima tuntui kasvanan melkoisesti mitä lähemmän pääsimme asuntoamme.

Luotan näiden nuorten sanoihin terveydestään, sillä ilman kumia se tuntuu aina paremmalta ja kuitenkin kaikista. Oli hienoa saada molempiinpäihin samanaikaisesti useamaan kertaan poikien vaihtaessa paikkaa keskenään ja tuntea spermojen tulot sisään. Jossakin vaiheessa pojat halusivat ''tuplaa'' ja saivat tällaisen vanhemman ''nartunkin'' nauttimaan reiän venyessä äärimmilleen.

Nuoret miehet ovatkin aika helppoja, mutta mitä tulee nuoriin naisiin, eikös tollaset 45 vuotiaat roiku jo ihan vähä. Eikös sellanen kiinteä pystyperse kireällä pillulla olisi parempi myös vanhemmalle miehelle. Veikkaan että ei onnistu useamman kohdalla, ei edes rahalla. Itsekkin kävin nuorena poikana panemassa, näitä vanhempia milffejä, tossa yks päivä tuli vanha pano vastaan, äääk siis hyi saatana, kylläpä oli kulahtanut 5 vuodessa, hyiii satana.

Vielä hirveempää oli kun hän tunnisti mut, en tiedä mihin olis pitäny mennä, ja oltiin samassa sporassa Kunnossa kaiken ikää Mun vaimolla on samanlainen "harrastus" kuin tuolla avaajankin vaimolla. Mutta on siinä puolensakin, on eukko pitänyt itsensä timmissä kunnossa. Treenaa, että pysyy hoikkana ja kiinteänä. Kävi suurentamassa rintansakin, kun näyttivät "repunläpiltä". Ja tavara pysyy tiukkana lihasharjoittelulla, eikä tuo ole kymmenessä vuodessa miksikään muuttunut.

Reilut 50 vuotta ikää, eikä mikään roiku. Mulla on samanlainen aviomies, kuin avaajalla. Noita nuoria poikia silloin tällöin käy, eikä mitenkään aiheuta morkkista, ainakaan minulle. Hyvä pano, tai hyvät panot ja se on siinä. Joten meitä kanssasisaria kyllä löytyy, kukaan ei vain uskalla tunnustaa moista seksikäyttäytymistä.

Kukapa tuota nyt tunnustaisi. Kateelliset vain haukkuisivat ja nimittelisivät. Enkä kerro kenellekään sivulliselle. Sitten niitä kateita vasta ketuttaa.

Parasta on useampi nuori kaveri vuorotellen. On ihanaa tuntea heidän jäntevät kullinsa vuorotellen laukeamassa sisääni. Sitä ei mikään voita. Ukko saa katsella, jos haluaa. Yksi lykkii ja toinen virittelee suupuolessa. Piiri pyörii ja minä nautin. Kyllä jäntevä kulli tuntuu pepussa ihmeen hyvältä! Mieheni tietää että joskus olen nuorten miesten kanssa kimppakivassa, sitten kyselee montako oli.

Pitää kertoa minkä kokosia kulleja sain ja sainko joka reikään samaanaikaan. Niin, minulla on samanlainen mies. Ja hän sanoi näin tuosta asiasta. Toisaalta tuollainen seksin harrastaminen vaatii ehkä normeista poikkeaavaa asennoitumista asiaan kummaltakin aviopuolisolta.

Ja varmasti se ei sovi kaikille. Suhteen pitää olla henkisellä tasolla vahva ja seksi on pystyttävä näissä ulkopuolisissa suhteissa vain "hyvänä panona". Tunteita niihin ei saa sotkea, tai silloin kaikki menee takuulla metsään.

Vahvalla itsetunnolla varustetun miehen kanssa se kyllä onnistuu. Tai kaikki todella tuhoutuu! Menneeseen ei ole paluuta! Ok, kertokaas nyt joku, mistä tällaisen pariskunnan sitten mahtaisi löytää..? Aisurilla on nautinnot,siis katselu kun vieraan mulkku ujeltaa omaan rakkaaseen ja sitten pääsee itse liukkaille. Aika kiihottava ajatus köyriä toisen rouvaa, erityisesti kunnopuumaa.

Mä oon käynyt melko säännöllisesti vetämässä kellon sellaisen abaut viiskymppisen rouvan kanssa. Joskus on sen mies katsellut, nykyisin ei enään viitsi Saa laskea sisään ja panna ihan niin monta kertaa, kuin vain pystyy. Kun vaimoni tuon kertoi, olin erittäin yllättynyt, mutta jostain syystä en tuntenut itseäni erityisen petetyksi. Pakko myöntää, että olin itseasiassa kiihottunut. Vaimoni kertoi, että ei ollut edes paljon humalassa.

Puolusti tekoaan kokeilunhalullaan ja sillä, että olin kerran leikilläni sanonut, että en laittaisi pahakseni, jos yllättäisin vaimoni sängystä naisen kanssa. Mutta en todellakaan uskonut, että hän otti sen todesta! Seksiä meillä on vähintäänkin kerran viikossa, ja vaimoni saa ihan oikean orkun kanssani. Eli ei ole kaappilesbo. Miten te miehet reagoisitte minun asemassani?

Mies on Auervaara Hänellä ollut aina useita naisia samaan aikaan ja sama peli jatkuu aivan saletisti ja vielä vanhainkodissa nostelee hoitsujen helmoja. Pää sekoaa Lyhyehköt kesähameet, korkokengät, sopusuhtaisia sääripareja, pieniä terhakkaita tissejä tai sitten isompia lolloja jotkut ilman liivejäkin, pyöreitä pakaroita ja keinahtelevia lanteita.

Tiukka linja,kukaan muu ei mun naiseen koske. Ei edes muut naiset. Pettäminen on pettäminen,en ymmärrä miten asia voi yhtäkkiä olla eri,ainoa eri asia tässä on ettei hänen sisällään ole ollut penistä. Jos on suvaitsevainen erilailla seksuaalisesti suuntautuneita kohtaan, eli toisin sanoen kohtelee heteroja, homoja, bi-seksuaaleja jne tasaveroisina, tulisi pettämisessäkin pitää tiukkaa linjaa. Itse ole myös tällä linjalla: Olipa kyseessä hetero tai homopettäminen, turpaan vaan kumpaakin petoksen osapuolta.

Ainut ero on, että lesbo on todennäköisesti helpompi hakata kuin heteromiestä. Kohta saat sen toisenkin naisen ja vaimosi sänkyyn samaan aikaan ja sitten on ilo irti. Moi, Anna vaan vaimosi nauttia naisen läheisyydestä ja seksistä toisen naisen kaa ja pyydä heitä mukaan seksiin ja kerro että haluut katsella heidän yhteisiä leikkejä ja sitten olla heidän kanssa kolmestaan niin säkin saat siinä nauttia kahdesta naisesta samaan aikaan,mikäs olis hauskempaa Oletko varma, että oli naispuoleinen.

Minun hoitoni kertoi miehelleen saman laisen jutun joka hyväksyi "bi" seksualisuuden ja "naisten matkat". Kysymys kuuluu - hyväksytkö vaimosi seksisuhteen?

Jos hyväksyt, niin seuraavaksi halujen kohde voikin olla yhtä hyvin mies tai vaikkapa seuraava nainen, who knows?! Ota työkaverilta jormaa peppuun ja kysy vaimoltasi oliko OK. Jep tai jossei huvita moinen touhu, niin ainakin vois vaimon tipauttaa maan pinnalle toteamalla, että ei kai tämä pane pahakseen, jos aloittaja "homostelee" välillä työkaverin kanssa No eihän tuossa ole mitään ongelmaa jos tasa-arvoisesti saataisiin molemmat panna muita naisia.

Olette sekopäitä nykyajan ihmiset. Ehkäpä tuntuisi vain huvittavalta koko juttu. Katsoisin tietty eteneekö asia jollakin tavoin, ja olisiko itselle jotain kivaa tiedossa.

Toivottavasti teillä ei ole lapsia eikä tule. Ahdasmielinen ihminen pitää pistää vaihtoon, ei muijaa, joka toteuttaa seksuaalista suuntautumistaan. Mitä kuvottavaa tuossa on? Jotkut on homoja, jotkut lesboja, jotkut tykkää molemmista.

Jotkut ei harrasta seksiä lainkaan, ovat aseksuaalisia. Löysäähän vähän pipoasi äläkä tuomitse muita. Miten lapset tuohon liittyy? Ei heille kuulu vanhempien seksiasiat lainkaan. Vanhempien seksiasiat ei kuulu lapsille. Silti vanhempien seksuaalinen suuntautuneisuus ei jää lapsilta salaan, hyvä niin. Monilla lapsilla on lesboäiti tai homoisä. Jossain päin maailmaa saksassa? Monen lapsen isä on transvestiitti. Sitten kännipäissäni olin naisen kanssa kokeilumielellä ja kerroin heti miehelleni.

Vaimosi on avoin ja kokeileva. Ja se että hän kertoo sulle tuon kokemuksen, niin osoittaa olevansa vieläpä rehellinen ja luottamuksen arvoinen. Nyt käytte vielä keskustelun siitä, mitä tarkoittaa, että kumppanina oli nainen ja onko eri juttu, jos olisikin ollut tai tulisi olemaan mies.

: Naista panettaa aisurin vaimo

Hohtokeilaus kokkola kouvolan liiketalousinstituutti 343
Naista panettaa aisurin vaimo 76
AMATEUR CUMSHOT LIVECHAT FI Jotkut on homoja, jotkut lesboja, jotkut tykkää molemmista. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Nuo vieraissakäyntitilanteet olivat parisuhteemme suola, ja mikä yllättävintä oli se etten itse koskaan käynyt vieraissa mutta vaimo senkin edestä. Monesti jouduin runkkaamaan paineet pois. Ravistelin itseäni saadakseni hänet pois tasapainosta. Ja varmasti se ei sovi kaikille.

Sonni katsoo minua hymyillen ivallisesti ja vaimo pilkallisesti. Kuulen oven läpi sängyn kitinän vaimon voihkeen ja sonnin huohatuksen. Vaimoni nauttii kun tosi mies vie eikä kysele. Kuulen kun sonni huokailee. Hiljaisuus ja lopulta kuulen vaimoni äänen. Teen työtä käskettyä vaimo ottaa tukasta kiinni ja ohjaa päätäni kun nuolettaa pilluaan.

Sitten katson kun vaimo imee sonnin kyrvän puhtaaksi joko on taas kova ja jäykkä. Minut käsketään pois ja toinen kierros alkaa. Lopulta minut kutsutaan sisään ja saan runkata vaimon jalkapöydän päälle, lopulta nuolen jalan puhtaaksi. Sonni poistuu hymyillen ja vaimo on tyytyväinen.

Minä olen saanut sen mitä olen tilannut. Normi avioelämä voi jatkua seuraavaan kertaan. Jospa naapurit tai kaupan kassa jonossa tietäisivät. Mutta kun eivät tiedä. Meilläkin vaimo käy säännölisesti panemassa rakastajansa kanssa,minua kohdellaan samaan malliin kun tulee kotiin määrää polvileen pakottaa katsomaan miten tuvoksiin tosi mies pillun panee ottaa korvista kiinni ja nuolettaa orkun itselleen ja ivaa pieni kulliseksi runkkariksi sen jälkeen saan säälistä työntää liukkaaseen pilluun samalla saan kuulla kuinka hyvältä vieras kulli tuntui.

Heippa, onko sulla millanen kulli, saat pillua jos jonkuki kokonen. Ei se ole suuruudella pilattu erektiossa 12cm pituutta ja ympärys mitta 11 cm et taida huolia. Oli jälleen koittanut aika kun bi miehen himoni päästä tutustumaan miesseksiin oli kasvanut ylitsepääsemättömäksi ja jalkani veivät minua kohti Keltaisenruusun cruising aluetta. Aiemmassa tarinassani olen kuvannut myös tätä sairaan kiimaista halua, joka vie minut alistumaan miehille.

Ostin pullon poppea ja lipun "elokuviin". Ensimmäiseen gloryholella varustettuun koppiin sitten istumaan ja odottamaan. Nimenomaan istumaan, sillä wikipediakin tietää kertoa gloryholesta " Pian tuli ensimmäinen kiimainen kalu imettäväksi.

Näitä "tavallisia" kiimaisia imuja oli jonkin verran, mutta keskityn tarinassani kuvaamaan illan kohokohtaa, joka vieläkin saa kiimaväreet menemään lävitseni kun sitä ajattelen, vaikka kesken työpäivän. Se alkoi tavallisena imuna. Vaalea lihaksikas roteva kaveri imetti paksua lihaskyrpäänsä gloryholen kautta. Sitten hän lähti pois. Ehdin jo ihmetellä mitä tapahtui kun kuulin kopin oveen koputettavan. Avasin oven ja tämä raamikas kaveri astui sisään ja laittoi oven lukkoon perässään ottaen samalla kalunsa esiin.

Otin sen heti huulieni väliin ja aloin imemään. Mies otti minua kaksin käsin voimakkaasti päästä kiinni ja työni kalunsa syvälle kurkkuuni ja piti päätäni paikallaan. Tunsin hänen kalunsa kurkussani ja samalla tuijotin hänen hapykarvoitustaan nenäni ollessa pehkon sisässä. Meinasin tukehtua, mutta mies piti vain päätäni paikoillaan ja ikäänkuin varmistukseksi työnsi lantiotaan suutani kohti. Hän oli ilmeisesti tehnyt vastaavaa aikaisemminkin ja tiesi rajat, koska juuri kun ajattelin, että nyt ei millään kestä hän hellitti otettaan ja antoi minun vetää henkeä.

Kun olin saanut keuhkot täyteen oli kalu taas suussani. Sain imeä sitä normaalisti vähän aikaa kunnes hän taas tunkeutui syvälle kurkkuuni.

Jälleen pään paikallaan pitäminen, työntöliikkeitä syvemmälle ja syvemmälle ja sitten viimetingassa helpottaminen. Tätä toistui useita kertoja. Sitten sain imeä hänen kaulaan normaalisti pitkän tovin kunnes hän otti otsastani ja leuastani kiinni, käänsi päätäni hieman vinosittain ja rupesi naimaan kurkkuani. Tämä raju, odottamaton meininki kiihotti minua suuresti ja sopeutuminen rooliini.

Aina kun hän oli pannut minua kurkkuun ja antoi tauon hengen vetämiseen hamusin hänen kalunsa suuhuni, vaikken varma ollutkaan miten siitä selviän. Kirkkunaintia ja välillä pään paikallaan pitämistä oli jatkunut parisenkymmentä minuuttia kun hän otettuaan kalunsa ulos ei tunkenutkaan sitä heti takaisin. Hän katseli minua ja sanoi, että ota pieni lepotauko ja jatketaan myöhemmin uudestaan. Samalla huomasin olevani todella hengastynyt ja vedin tiheään tahtiin ilmaa keuhkoihin.

Olin onneksi ilman paitaa koska rinnukseni oli ja vatsani oli täysin kurkustani valuneen liman peitossa. Putsailin itseäni paperilla, jota olin onneksi varannut reilusti ja samalla tasasin happivajettani. Kun hengitys oli tasautunut ja olin saanut itseni siistittyä ja otettua kulauksen vettä juomapullostani vilkaisin gloryholesta. Viereiseen koppiin oli tullut mies, joka katseli homopornoa selin gloryholea kohti seisoen.

Äskeinen kurkkuni rakastaja oli lähtenyt jonnekin muualle. Kaveri kääntyi gloryholea kohti kalu terhakkaasti pystyssä ja antoi sen imettäväkseni.

Oli mukava välillä imeä ihan "tavallisesti". Kyseessä oli nuorehko komea nahkakundi. Pallit oli sidottu jollain asiaan tarkoitetulla nahkavaruteella tiukaksi nipuksi ja sain välillä imeä myös niitä. Kello kilahti siihen aikaan kun Keltainen ruusu täyttyy kytäviä myöten, komeista ja myös epämääräisen oloisista tyypeistä. Määrä lisääntyy mutta laatu heikkenee. Tuntuu, että suuri osa "palvelijoista" ovat alan ammattilaisia. Tässä hässäkässä sain vielä imeä muutamaa laatukyrpää.

Kurkkunaijaani ei kuitenkaan tullut enää vastaan. Ajattelun, että se siitä. Oli aika lähteä kotiin. Ennen lähtöä ajattelin vielä kerran kuitenkin kurkata vapautuneeseen koppiin, jossa oli gloryhole.

Yllätyksekseni siellä oli minun kurkkunaintituttavuus alasti katsomassa pornoa ja runkkaamassa lihaskyrpäänsä. Otin poppea nuuhkaisun oikeaan sieraimeen 1,2,3,4 ja viisi sekuntia ja vasempaan 1,2,3,3 ja 5 sekuntia, pidätin hengitystäni 1,2,3,4,5,6,7,8,9 ja 10 sekuntia että poppe alkoi vaikuttaa ja laitoin suuni auki gloryholen kohdalle.

Hetken odotus ja sitten tunsin ensin terskan huulillani ja seuraavaksi kun kalu syöksyi kurkkuuni. Mies aloitti voimakkaat naintiliikkeet, jotka olivat kuitenkin samalla niin rauhalliset ja välittävät. Mies pani kurkkuani kunnes laukesi syvälle kurkkuuni. Muistan vielä sen kiihtyvän rytmin joka huipentui viimeiseen syvään pitkään työntöön ja sen jälkeen kahteen lyhyempään työntöön, ikäänkuin "loppuravistukseen". Olin saanut tarpeekseni ja lähdin häveten ja itseäni sättien kotiin.

Miksi piti mennä, mitä sait, kuinka voit katsoa itseäsi silmiin kaiken tuon jälkeen. Edes kalu ei seisonut. Kahden kiimaisen ihmisen esileikkiä. Olemme 70v pariskunta ja leikimme myös sexillä!

Meillä käy sovitusti eräs nuorempi leskimies kerran parissa viikossa. Hällä hiukka isompi kuin mulla ja siksi valitsinkin hänet kimppaan! Kaikki kolme saamme toisiamme. Vaimo halusi nähdä kun miehet imevät toisiaan, Toki se näytettiin ja sitäkin tehdään joka vieraillulla nyt.

Me kaikki olemme tyytyväisiä sekä jatkamme samaan malliin! Ikä ei meillä haittaa seksiä! Haluaisitteko yhden ikäluokkanne naisen silloin tällöin kimppaan? Olemme kanssa samaa ikäluokkaa, mutta seksin nälkä ei iän mukana ole suinkaan kadonnut, vaan jopa lisääntynyt.

Meillä vieras mies pukille-jutut alkoivat jo kun olin vielä ansiotyössä matkahommissa ja minulla oli vaimo usein mukana. Jopa muutamat työkaverinikin tykästyivät pillua jakavaan tummaan kiihkeään rouvaan ja paras oli kerran, kun muja sai saman viikonlopun aika kuutta eri miestä useampaan otteeseen.

Itse jouduin nuoleman spermoja hänen vitustaan, ja se kyllä minulle maistui. Joskus vaimo pakotti minut imemään rakastajansa kyrvän kovaksi uudelleen ja uudelleen. Olen ollut aisuri jo niin kauan ettei sitä enää voi kittkeä pois. Minä nautin siitä ja niin nauttii vaimokin. Saa kyllä kyrvän todella kovaksi kun pääsee katselemaan miten vieras mies alkaa hyväillä ja kopeloida vaimoa ja saa hänet lämpenemään.

Varsinkin jos vaimo on pukeutunut ns. Pakko alkaa runkata siinä vaiheessa kun kaveri on päässyt tisseille ja hameen alle. Jännittyneenä saa pitkittää omaa purkautumista kun odottaa minne kaveri spermat laukaisee kun on ensin saanut tarpeekseen naida.

Tätä viihdettä harrastetaan aina silloin tällöin. Enpä tiennytkään miten kiihottavaa on katsella kun vieras mies panee vaimoa!!!! Siis ennen kuin meidän 1-vuotishääpäiväristeilyllä näin kävi. Oikeastaan mies ei ollut ihan vieras vaan vanha työkaverini, joka sattui samalle risteilylle.

Olemme vähän yli 4-kymppinen uusiopari ja kummankin lapset maailmalla niin että sekään ei ole este välillä irrotella. Olisin kai päässyt mukaankin, mutta minusta oli todella kiihottavaa vain katsella kuinka mies kuori vaimolta vain välttämättömimmän ennen kuin tunkeutui sisään.

Olen nelikymppinen ja haaveeni on, että saisin katsella kun vieras mies panee vaimoaani. Pari tilannetta vuosien varrella on ollutkin, mutta sellaisissa olosuhteissa, että näkyvyys oli huono. Kaikkein kiihottavinta olisi, jos tämä tapahtuisi luonnossa ja niin että vaimoni on tälläytynyt edustuskuntoon ja pukeutunut viimeien päälle.

Vaikka jonkin tanssilavan lähimaastossa esimerkiksi. Vaimoni olisi polvillaan ja imisi vierasta kalua. Sitten kaveri tulisi päälle ja kiskoisi rinnat esiin ja puristelisi ja imisi niitä. Sitten kiskoisi hameen vyötärölle ja alkaisi nussia. Roiskisi spermat rinnoille ja mekolle.

Ehkä vielä joskus - olemme kyllä puhuneet asiasta. Minusta noissa miestä ja yksi nainen tilanteissa on ollut kiimaisinta kun on saanut ensin nuolla clitoriksen kovaksi,sitten imaista toisen miehen terskan kovaksi ja sitten ohjata kovan kalun naisen sisälle. Erityisesti jos on oma tyttöystävä tai vaimo kyseessä,on valtavan kiihottavaa nähdä miten kyrpä sykkii kun sperma pumppautuu sisälle,kiihottavaa on myös pitää juuresta kiinni ja tuntea tuo orgasmi. Jos vielä ensimmäinen mies on roiskinut spermat naisen tisseille tai kasvoille on mahtavaa työntyä spermaiseen rakoon ja nuolla herkut naisen tisseiltä.

Onneksi kaverin naisystävä ottaa mielellään sisälle useammankin kalun illassa,parhaita ovat olleet nämä 3 plus 1 jutut. Kyllän ensimmäinen vaimokin otti sisäänsä minu kaverinkin ,joskus useammankin spermat ja sai montakin orgasmia illassa. Joo tietenkin se olisi vielä kiihottavampaa jos miehiä olisi 2 tai kolme.

Itse en kyllä koskisi niitten muitten miesten kaluihin muuta kuin ehkä ohjaamaan spermat vaimon vaatteille. Olin kerran naimassa parin naista, ja mies katseli vieressä, vuorotellen pantiin. Sain myös nuolla naista ja hän minua, mies oikein yllytti että ime sitä kyrpää.

Vaikka olikin upeaa panna kaunista ja sheivattua naista miehen katsellessa, olin samalla kade miehelle miten upea vaimo hänellä on, ja toivoin että olisin ollut itse hänen tilallaan kun minun vaimoa nussii vieras. Nainen nukkui yön meidän keskessä alasti, suudeltiin yölläkin ja nainen alkoi hieroa kulliani, kääntyi ja panin häntä sitten paljaaltaan takaapäin. Mies heräsi panemiseen ja alkoi heti suudella vaimoaan, hänestä oli todella kiihottavaa naitattaa naistaan ja pani tätä vielä minun jälkeen.

Aamullakin vielä makoiltiin pitkään ja silittelin naisen pyllyä ja rintoja, mies vain tyytyväisenä katseli. Ai hitto miten upea tuollainen suhde, ois aivan mahtavaa herätä yöllä kun vieras panee omaa vaimoa vieressä! Mieheni kyllä haluaisi katsella kuinka vieras kalu uppoaa sisälleni, mutta minulla ei ole rohkeutta siihen. Pari kertaa on jo käynyt lähellä niin että sormet ovat käyneet sisälläni ja olen pidellyt sitä vierasta kalua, mutta vain lypsänyt sukilleni.

Kovasti lienee siis kiinnostusta ja halula itselläsikin. Eikähän se mikään ihme tietenkään ole. Kokemukseni mukaan se on hyvinkin yleinen ihan oikeana toiveenakin, fantasiana tietysti vielä yleisempi. Ja ketkä ovat rohjenneet toteuttaa, yleensä ovat olleet suorastaan haltioissaan. Itsellänikin muutama suunnattoman ihana kokemus. Jos, Saija kiinnostaa toteuttaa, niin uskallan kehua olevani hyvinkin luontevaa seuraa, helppo tulla juttuun ja uskaltaa Saa kirjoittaa svejk a luukku.

Jos ei mustasukkaisuudesta ole pelkoa, niin todellakin: Kyllä Saija sun pitäis joustaa Tiedän miten mies voi nauttia sellaisen katselemisesta. Päästä vaan kalu sisään ja runkkaa sitten lopuksi päällesi! Tuolla nuoruusiällä kun kyrpä oli vielä kovassa timmissä kaiken aikaa, tuli nussittua itseäni vanhempaa naista, ja kun olin saanut pumpattua spermat vitun perälle, niin makoilimme hetken kunnes kulli taas pystyssä valmiina uuteen koitokseen.

Tuolloin sai lykkiä märkään liukkaaseen, omiin spermoihin tosi kauan ennenkuin uusi lasti irtosi. Tästä on jäänyt päälle tuo liukkaille pääsy. Nyt kun pääsisi lykkimään vieraan spermoille, vituun joka olisi täynnä jo valmiiksi, antaisi suuren mulkkunsa liukua pohjia myöten, ja kuunnella tuota spermakirnun lotinaa. Its voisin imeä myös vieraan kaluakin ja palleja, mutta vieraan spermat liukkarina omalle kullilleni olis herkkua. Siis tulen kyllä nussimaan, kiimassa kyllä irtoaa kolmekin lastia illassa.

Kaltaiseesi mieheen kun saisinin yhteyden,tutustuttais, sitten pikkuhiljaa tutustuminen myös muhkeamuotoiseen 42v vaimoon Siinäpä se - kun saisikin vaimon suostumaan tuollaiseen vähän etukäteen suunniteltuun juttuun. Nämä mitä on ollut niiin ne ovat tapahtuneet aika spontaanisti mm. Vaimo ei tiennyt että näin mutta on sitten puhuttu jälkeenpäin ja olen sanonut että se kiihotti minua ja haluaisin katsella sellaista useamminkin niin ettei tarvitse olla piilossa.

Niin ja sanoin vielä että olisin halunnut nähdä kuinka sperma lentää kun vaimoni sanoi, ettei antanut laskea sisään. Kerroin senkin, että ei haittaisi vaika sitä tulisi vaatteille. Kimpat ovat aina olleet onnistuneita.

Vaimo kiihottuu lisää kun näkee minun katselevan kun häntä naidaan. Liukkaille pääsy olisi todella sellainen haaveiden täyttymys, josta vaimon kanssa ollaan monesti juteltu. Ei ole kuitenkaan valmis yhdyntään vieraan kanssa. Erään kerran olemme ryhmätouhuilua harrastaneet, joka ei kuitenkaan edennyt yhdyntään saakka. Eräs vanha kaverini tuli meille, kimppasaunottiin vaimo mukana ja juotiin alkoholia.

Loppuillasta päädyimme makuuhuoneeseen, ja vaimoni halusi runkata molempia. Hänellä oli seksikkään alusasun lisäksi valkoiset pitsihansikkaat, jotka tuntuivat kalun varressa hieman karhealta.

Hän runkkasi meidän molempien kaluja, eikä pitkään vedellytkään, kun kohta molempien kalut laukesi. Itse laukesin ensin, ja kaverini pian tämän jälkeen. Oli aika herkun näköistä, kun vaimoni pitsihansikkaallaan runkkasi kaverini kalua, kunnes se syöksi vaaleaa siemennestettä kaverin vatsalle.

Tämän enempää homma ei kuitenkaan edennyt, vaan vaimoni vei hansikkaansa pyykkiin. Se oli eräänlainen humalainen päähänpisto, josta vaimoni ei ole hirveästi halunnut puhua.

Ei nyt ihan seksiä, mutta vähän sinne päin. Tätä liukkaille pääsyä en todellakaan osaa arvostaa!!! Hän sitten sopersi hihitellen että oli ottanut hyttiin nuoren pojan jolla oli iso, paljon isompi kuin omani, ja että tuo nuorimies oli tunkenut kalun suuhun kun vaimoni istui vessanpöntöllä laivan hytissä. Tuo juttu kiihotti minua yht äkkiä hemmetisti ja otin vehkeeni esiin ja kysyin että "ai tällä tavallako" ja siinä sitten vaimoni otti minulta suuhun.

Ja arvatkaas vaan että ei kauaa tarvinnut huljutella kun laukesin! Nuo vieraissakäyntitilanteet olivat parisuhteemme suola, ja mikä yllättävintä oli se etten itse koskaan käynyt vieraissa mutta vaimo senkin edestä.

Hänellä oli myös yhdeltä Turkin reissulta kahden miehen kimppajuttu, kertoi sen myös heti kun hain hönet lenokentältä. Parisuhde kaatui aivan muihin syihin. Suosittelen kimppaa ja parinvaihtoa. Miten toi kaksosten tähtimerkki liitty asiaan? Vähän sama kuin "Hänellä on sininen Toyota Corolla ja otettuaan alkoa alkoi aina flirttailemaan Ei toi nyt mikään Amerikan ihme ole.

Kyllä noita samanlaisia juttuja on paljon. Niistä ei vain monestakin eri syystä juurikaan kerrota. Oli ne miehet sitten aisureita tai eivät. Samalla tapaahan miehetkin mielellään naivat nuorempia naisia. Olisko tuo sitä tasa-arvoa. Muakin on joskus nuoret kundit naineet ja ukko on katsellu vieressä. Jäi vain harrastus muutamaan kertaan, ei oikein ollut miedän juttu, mutta tulihan kokeiltua. Hei mut ne nuoret kundit on hyviä naimaan, tekee mitä pyydetään.

Oma mies katselee välillä vierestä ja käy myös vuorollaan painamassa. Yes juttu, mä tykkään kyllä. Kyllä ainakin mun 24v mulkku rupee jyskyttämään puntissa kun tässä näitä luen..

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minun mieheni katselee myös, kun nain toisten miesten kanssa. Meillä on myös tuo ikäsääntö, siis vain nuoria poikia. Mieheni sanoo, ettei halua katsella vanhojen ukkojen ähinää ja myös , ettei halua sellaisia " joka kolon kiertäneitä tautipesiä" kumppanikseni.

Itse saan kyllä valita, kenet haluan. Nelivitoselle rouvalle alle kaksikymppinen kaveri tuntuu aika nuorelta, mutta on siinä puolensa Ja en uskaltaisi kyllä antaa laskea sisään, jos partneri olisi tuollainen paljon kokenut. Nyt olen välillä tehnyt sen ilman kumipakkoa, ja sekin on erilaista. Joten ei mullakaan valittamista. Ihanaa se todellakin on iskeä näitä nuoria miehiä mukaan, kun pienikin flirtti ja vinkkaus mahdollisesta seksistä saa poikaset innostumaan.

Yleensäkin ollaan niin sovittu, että kun lähden viihteelle, niin mieheni poistuu jonnekin viihteelle myös ja saa tulla kotiin ja mukaankin, jos poikaseuraa vielä on paikalla kimppailemaan. Viimeksikin sain Treelta paikalliselta Postin terassilta mukaani kaksi reilu parikymppistä nuorta miestä, joilla kiima tuntui kasvanan melkoisesti mitä lähemmän pääsimme asuntoamme. Luotan näiden nuorten sanoihin terveydestään, sillä ilman kumia se tuntuu aina paremmalta ja kuitenkin kaikista.

Oli hienoa saada molempiinpäihin samanaikaisesti useamaan kertaan poikien vaihtaessa paikkaa keskenään ja tuntea spermojen tulot sisään. Jossakin vaiheessa pojat halusivat ''tuplaa'' ja saivat tällaisen vanhemman ''nartunkin'' nauttimaan reiän venyessä äärimmilleen.

Nuoret miehet ovatkin aika helppoja, mutta mitä tulee nuoriin naisiin, eikös tollaset 45 vuotiaat roiku jo ihan vähä. Eikös sellanen kiinteä pystyperse kireällä pillulla olisi parempi myös vanhemmalle miehelle.

Veikkaan että ei onnistu useamman kohdalla, ei edes rahalla. Itsekkin kävin nuorena poikana panemassa, näitä vanhempia milffejä, tossa yks päivä tuli vanha pano vastaan, äääk siis hyi saatana, kylläpä oli kulahtanut 5 vuodessa, hyiii satana.

Vielä hirveempää oli kun hän tunnisti mut, en tiedä mihin olis pitäny mennä, ja oltiin samassa sporassa Kunnossa kaiken ikää Mun vaimolla on samanlainen "harrastus" kuin tuolla avaajankin vaimolla. Mutta on siinä puolensakin, on eukko pitänyt itsensä timmissä kunnossa. Treenaa, että pysyy hoikkana ja kiinteänä. Kävi suurentamassa rintansakin, kun näyttivät "repunläpiltä". Ja tavara pysyy tiukkana lihasharjoittelulla, eikä tuo ole kymmenessä vuodessa miksikään muuttunut.

Reilut 50 vuotta ikää, eikä mikään roiku. Mulla on samanlainen aviomies, kuin avaajalla. Noita nuoria poikia silloin tällöin käy, eikä mitenkään aiheuta morkkista, ainakaan minulle.

Hyvä pano, tai hyvät panot ja se on siinä. Joten meitä kanssasisaria kyllä löytyy, kukaan ei vain uskalla tunnustaa moista seksikäyttäytymistä. Kukapa tuota nyt tunnustaisi. Kateelliset vain haukkuisivat ja nimittelisivät. Enkä kerro kenellekään sivulliselle. Sitten niitä kateita vasta ketuttaa.

Parasta on useampi nuori kaveri vuorotellen. On ihanaa tuntea heidän jäntevät kullinsa vuorotellen laukeamassa sisääni. Sitä ei mikään voita. Ukko saa katsella, jos haluaa. Yksi lykkii ja toinen virittelee suupuolessa. Piiri pyörii ja minä nautin. Kyllä jäntevä kulli tuntuu pepussa ihmeen hyvältä! Mieheni tietää että joskus olen nuorten miesten kanssa kimppakivassa, sitten kyselee montako oli.

Pitää kertoa minkä kokosia kulleja sain ja sainko joka reikään samaanaikaan. Niin, minulla on samanlainen mies. Ja hän sanoi näin tuosta asiasta. Toisaalta tuollainen seksin harrastaminen vaatii ehkä normeista poikkeaavaa asennoitumista asiaan kummaltakin aviopuolisolta.

Ja varmasti se ei sovi kaikille. Suhteen pitää olla henkisellä tasolla vahva ja seksi on pystyttävä näissä ulkopuolisissa suhteissa vain "hyvänä panona".

Tunteita niihin ei saa sotkea, tai silloin kaikki menee takuulla metsään. Vahvalla itsetunnolla varustetun miehen kanssa se kyllä onnistuu. Tai kaikki todella tuhoutuu! Menneeseen ei ole paluuta! Ok, kertokaas nyt joku, mistä tällaisen pariskunnan sitten mahtaisi löytää..? Aisurilla on nautinnot,siis katselu kun vieraan mulkku ujeltaa omaan rakkaaseen ja sitten pääsee itse liukkaille. Aika kiihottava ajatus köyriä toisen rouvaa, erityisesti kunnopuumaa.

Mä oon käynyt melko säännöllisesti vetämässä kellon sellaisen abaut viiskymppisen rouvan kanssa. Joskus on sen mies katsellut, nykyisin ei enään viitsi Saa laskea sisään ja panna ihan niin monta kertaa, kuin vain pystyy.

Kumpikin vaihtoehto on varmaan kuvioissa, riippuu tapauksesta. Epäilen, että tuossa saattaa olla myös jotakin kovin kaukaa elämän kehityksen alkuajoilta geeniperimänä tulletta käyttäytymismallia. Ihmisen historiassa tuo pariuskollisuus on aika uusi ilmiö. Tuollaista uskonnon mukanaan tuomaa. Seksi on ensisijaisesti visuaalinen nautinto. Ja miltäkö minusta tuntui; Ekakerralla vitutti vallan saatanasti katsella, toisella kerralla en halunnut nähdäkkään.

Nuoret kundit on ok. Harvemmin niissä on mitään törkymöykkyjä. Ja saahan sitä katsella panemista ihan livenä, ei tarvitse olla netissä selaamassa.

Vaimo on nyt 54v. Tuo aihe on sen verta tabu, että sitä ei juurikaan julkisesti käsitellä. Mutta tiedän kyllä useampia oikeita tapauksia elävästä elämästä. Eli "kaikenlaisia", sanoi entinen kätilö. Ja tuossa erilaisuudessa on elämän rikkaus ja myöskin erilaisuus lienee elämän edellytys. Joten ilman omaa kokemusta asiasta toimisin aloittajan esittämällä tavalla jatkossakin, sen kummemin asiaa jahkailematta.

Siis tuollaista interseksiä, tietyillä rajoilla varustettuna. Miten tuon ehdottaisi mustasukkaiselle miehelleni? Olen onnellinen heteromies ja miehenä en voi mennä enkä halua vieraisiin naisiin, mutta jos olisin nainen voisin olla melkoinen hoora. Antaisin mulkun tulla ja varmaan tulijoita olisikin. Seksikästä päälle ja iskette pari nuorta poitsua. Kyllä se oma mieskin siihen suostuu tai tottuu: Kivaa, hauskaa, ihanaa ja täysin ilmaista huvia.

Alkuun värän tulee morkkis tai sitten ei, mutta pidemmän päälle Ja sitten pitää mennä vieroitukseen, vai? Ei tarvii, kyllä vuodet tekevät sen tehtävän. Ja kyllä siihen tottuu myös, siis tuo miehenpuoli. Alkuun oli ehdoton ei, muutaman vuoden päästä no ok. Nyt ei mitään ongelmaa. Tottumus on toinen luonto Ikä tuo seksiin uusia ulottuvuuksia ja hyväksyntää. En olisi voinut mitenkään kuvitella 20v.

Jos vielä seurustelen joskus kiihkeän ja ymmärtävän naisen kanssa, niin olen halukas ottamaan toisen miehen kimppaan, jos nainen vaan haluaa.

Elämme tänään ja huomisesta ei enää tiedä. Minä taas ehdottanut 42v vaimolle paksua ja kestävää 3nneksi,mutta ei innostu Teemme joka vuosi reissun tai pari etelään.

Tavaksi on tullut, että mieheni järjestää illan mittaan ravintolapöytäämme toisenkin miehen, joka pyydetään sitten myöhemmin jatkoille hotelliimme. Mieheni ei kerro, että olemme aviopari vaan alkaa hotellihuoneessamme availla nappejani ja vetoketjujani ja kopeloida minua ja rohkaisee toista miestä samaan.

Joskus hän panee minua ensiksi, mutta mieluummin antaa etusijan toiselle ja katselee vain vierestä. Minusta tilanne on erityisen kiihottava, kun mieheni niin tarkasti katselee mitä minulle tehdään. Aika usein hän valitsee minulle leningin, jota ei saa helposti riisuttua vaan se on vain mykkyrässä vyötäröllä. Suostun kyllä myös nielemään, mutta peäaukkoa olen varjellut, vaikka tiedän, että mieheni haluaisi kyllä katsella sellaistakin.

Naista panettaa aisurin vaimo

Naista panettaa aisurin vaimo