Perseeseen veto pillu kostuu

Kyse on vain saadako vai ei. Seksiä ei voi ansaita, seksiä voi saada ja nyt suksitte vittu aikuistumaan. Tällainen lähestymistapa ei toimi seksin saamiseen. Parempi aloittaa ketju jossa kuvailet miten nöyrä pitkä komea miljonääri olet ja jätät loppuun sähköpostiosoitteen. Naiset ei kostu rumasta miehestä. Paitsi jos niillä on paljon rahaa. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Aloittaja säästää ja menee huoriin, ne ei pihtaa. Ei niitä Suomessa ole. Sitä paitsi ongelma ei ole piIIun puute vaan se että naiset eivät anna sitä vapaaehtoisesti.

Ai ei ole Suomessa? Hinnat 80 eurosta ylöspäin. Antakaa te miehet puutteessa oleville homoille persettä. Perusteluksi ei kelpaa ettei ole homo. Ei kaikki naisetkaan tykkää kaikista miehistä ja silti pitäisi antaa. Ja jos ylläpito poistaa tämän kommentin, täytyy myös kaikki "Antakaa naiset sitä ja tätä"-aloitukset ja kommentit poistaa, ihan yhtä ala-arvoisia ja loukkaavia ne ovat. Ei antopyyntöaloitukset mitään loukkaavia ole, ainahan saa pyytää, eri asia on sitten tietty se, että antavatko naiset.

Nuolisitko sinä tyttökaverisi pimppiä? Kuvottaa varmaan yhtä paljon kun mua heterona homostelu. Joten se ei liity millään muotoa siihen että naiset ei anna kuin ainoastaan komeille ytm tai jännämiehille. Se ei ole tasa arvoista koska nainen saa aina kun haluaa ja yleensä siltä keneltä haluaa. Suurinosa miehistä joutuu tyytymään edes johonkin läskikasaan jonka vatsamakkaroiden välistä sitten yrittää löytää pillun. Koska tässä on näin selkeä eriarvoisuus on aivan turha alkaa sitten vaatimaan vaikkapa palkkatasa arvoa.

Ne ei ole täältä poistellu viestejä kun varmaan joskus viimevuonna viimeks. Kaikki menee läpi seulan. Homoseksi ei ole millään tapaa verrattavissa heteroseksiin ja sitäpaitisi homot eivät ole puutteessa koska homot saavat persettä mielin määrin toisilta homoilta. Heteromies ei pysty homoseksiin oksentamatta, mutta nainen pystyy kyllä antamaan helposti pillua vastenmielisille miehille, ei ehkä nauti siitä, mutta se ei kuvotakkaan.

Annatteko naiset pillua minulle jos maksan vaikka euroa? Minulla on useita, mutta en ala tuollaisella summalla sponssaamaan ainakaan tässä asiassa, enkä usko että olisit edes tonnin arvoinen. Saa sitä paljon halvemmallakin joten miksi törsätä tonnia? Oma mielipide; Seksin kuuluu olla seurustelevien ihmisten välistä hellyyttä, eikä kauppatavaraa jota voi vaihtaa rahaan.

Minä keksisin tonnille niin monta parempaa käyttötarkoitusta kuin minuutin hikinen ähkiminen. Tuon sanonnan käyttäjästä tulee mieleen että hän näkee naisen pelkkänä pilluna eikä lainkaan ihmisenä. Minulle seksi on kahden rakastuneen välistä hellyydenosoitusta siinä missä suutelu ja halaaminenkin, eikä Stanley Cup -voittoon verrattavaa saavutusta jossa AINA mies saa ja nainen antaa.

Eikä reikää voi edes antaa! Mulla on ainakin tosi "voittajan fiilis" silloin harvoin kun saan pillua Toisaalta jos hän saisi tietää, niin ehkä hän voisi tehdä jotain asialle vaginatreenit. Onhan niitä kiristysleikkauksiakin, mutta mielestäni sellaista kannattaisi miettiä vasta sen jälkeen, kun kaikki lapset on varmasti tehty. Eikä keneltäkään leikkausta voi vaatiakaan. Mutta ne treenit voisi pelastaa kyllä hänen tulevaisuuden suhde-elämänsä No, tuli vaan mieleen ku tällä hetkellä monessa ketjussa näemmä naisten tavaroiden väljyyttä tässä pohditaan.

No ei nyt tartte horoksi sentään nimitellä löysäpilluisia Totta kai jokainen nainen on oma yksilönsä aivan kuten miehetkin. Itselläni ollut elämäni aikana 12 kumppania olen vuotias ja kyllä naisten tavaroiden väljyydessä on eroa kuin yöllä ja päivällä.

Ensimmäinen tyttöystäväni oli auki alapäästään, meni jopa nyrkkini sisälle. Seuraava jonka kanssa menin naimisiinki oli paljon paljon löysempi rakastin häntä kuitenkin ja kyllä rakkaus menee kirkkaasti ohi vaikka jos kalultani olisin kysynyt se olisi varmasti ollut eri mieltä kohteesta.

Tiesittekös että jos pillu on kovin märkä, se tuntuu myös väljemmältä kuin itse asiassa onkaan. Kokeilkaapa panna samaa pillua pienen pyyhekuivauksen jälkeen. Jotkut naiset vaan kostuvat tavallista enemmän.

Tämä on huvittava tilanne, kun iät ajat naiset ovat riekkuneet miesten pienistä munista ja nyt kun m,ennään asian ytimeen ettei se mruuvin pienuus vaan mutterin suuruus ja niin kuin yh: Täyttä pasqaahan tuo oli Katso ja kerro mitä asiallista tuossa on; -ja niin kuin yh: Yyhooha on synnyttänyt, eli liekö siksi tulkitaan väljäksi, varsinkin kun ne ei kerkeä liikkumaan?

Naimisissako olevat lapsen tehneet naiset eivät ole synnyttäneet? Mutta ehtivät sitten kai liikkumaan, kun ukko hoitaa lapset? Kyllä kysymyksessä taitavat olla yh: Ei kyllä kuulosta yhtään pelimiehen puheilta.

Enemmän kuulostaa palstan ikineitsyt pikkukalun tilitykseltä. Pelimies löytää vainulla ja osittain tuurilla kapakan tiukimmat naiset, turha luulla että pelimies joihinkin yh-horoihin sortuisi, joiden tarvara ei ole parasta A-luokkaa.

Pienellä kalulla se on vähän pakko löytää ne tiukimmat. Luulisi aidon pelimiehen tietävän, että on täysin sattumanvaraista millainen reva sieltä tulee vastaan. Löysin on ollut hieman alle senttisellä puolikorealaisella tytöllä. Siinä olisi varmaan pystynyt fistaamaankin, mutta ei haitannut. Ensimmäistä kertaa tämän tapauksen kanssa jo pari vuotta sitten ja vieläkin roikkuu numero puhelimessa.

Synnyttämisellä ei ole paskaakaan merkitystä, jos hoitaa itsensä kuntoon. Täysin arpapeliä ja lottoamista, että minkälainen värkki jalkojen välistä löytyy. Nämä pari kellarikomeroiden neitsyttä jaksavat täällä silti vuodattaa viikosta toiseen. Mutta sitähän se varmaan on, kun ei saa - joutuu mielikuvien varassa keksimään juttuja, että miksi ei edes kiinnostaisi. Käykää nyt hyvänen aika panemassa edes kourallista naisia, niin ei tarvitsisi nauraa noin typerille jutuille.

Noi jutut löysistä on niin älyttömän liioiteltuja. Tai sitten teillä on kyllä aivan jumalattoman pieni penis. Sinä et ole naista saanut ikinä!! Lihaksiston treenaminen ei todellakaan poista sitä faktaa että värkki on sen jälkeen KAPUTT eli väljähororo ei tiukka, meitä pelimiehiä asia ei haittaa koska vainu vie paikan tiukempien syliin.

Tämä ei ole ainakaan kovin isomunaisen puhetta Muitsa kieli ja sormet ja se kuuluisa pikkumunaisten taito: Tämä homo, H-X, myöskin on listalla top- kakkosessa!

Kyllä sinut saadaan selville! Elä sitten ainakaan ala miekkailemaan, meinaan että tikari on huono juttu sapelia vastaan!! Sinä et saa naista edes rahalla, olet niin vitun ruma harvahammas, haiset pahalle, ja sangen tyhmä kullinvenyttäjäkin olet, vitun ja erseestä mittaaja: Tuo miten kuvailette synnyttäneen naisen tussua kertoo jo kaiken.

Ette ole sitä koskaan kokeneet! Nainen ei repeä pysyvästi isoksi mustaksi aukoksi synnyttäessään, vaan ihan oikeasti paikat menevät kiinni! Johan se olisi jo terveydellekkin vaarallista mikäli tussuun olisi iso aukko auki jatkuvasti: D Voi sitä antib. D Käykääs kokeilees ensin, ennenkö moititte eikös vaan: Toisekseen ihmettelen kyllä joidenkin kyseenalaisen vihaista asennetta synnyttäneitä naisia kohtaan.

Siihen on pakko liittyä jokin henkilökohtainen katkera kokemus. Mikä se sit lieneekää.. Muistakaatte kuitenkin, että synnytys on uuden elämän alku. Se on aika oleellinen tapahtumasarja olemassaolollemme, joten hattua voisi mielestäni nostaa kaikille naisille, jotka suostuvat vauvelin tähän maailmaan punnaamaan.

Turhamaisuutta näkee jo liian paljon muutenkin: Jokainen haukkuja voi myös miettiä sitä, että ei haikaralla ole heitäkään tuotu: Muista se, että tämä palsta on pikkumunaisten luusereiden palsta, eli täällä on pienimunaiste jotka venyttävät pientä kulliaan ja kun epä onnistuvat mittaavat sen persesilmästä kuten asdffds, eli tämän sivuston persejalkainen cm Napoleoni, jonka saisi tappaa, kun se vain saataisiin selville!

Täällä se kyllä elvistelee, mutta odottakaas kun saadaan selville se, niin käydään kylässä. Parempi olisi kun paljastat itsesi asddfds, niin pääset vähemmällä, vitun lestanpenikka! Älä hyvä mies nolaa itseäsi noilla tappopuheilla Ne ovat hyvin noloja ja hyvän maun vastaisia. Puhu asiasta, jos on jotain sanottavaa. Et malttanut sitten kovin pitkää paussia pitää? Tässä se taas vaihteeksi nähdään.

Pieni kullí aiheuttaa aivan hillitöntä aggressiota. Jos katkarapu ei huonona päivänä ylitä edes Niinä päivinä kun lukema on Se horo ei ollut kuitenkaan neitsyt suhteen alkutaipaleella ja varmasti tykkäs sen toisen munasta enemmän. Ei kai sua kylmätä viitsi kukaan, mutta voisi tulla katsomaan oletko yhtä uhmakas kasvotusten vitun alamittainen kääpiö!? Voihan pippeliäkin kasvattaa treenaamalla. Myynnissä vaikka minkälaista härveliä. Varmasti pystyy nainenkin pienentämään reikäänsä. Mutta itse huomannut vaikka miten runkkaisi ei tule tulosta.

Eikä läskiäkään mene munaan vaan mahaan. Täytynee tilata sellainen Holmesin nimellä myytävä härveli ja mahdollisimman kallis. Halvalla ei tunnetusti saa hyvää. Voi helvatt,- et naisen reikä liian iso. Kyllä se nyt vain on niin,- että nainen on aina sopivan kokoinen. Kun olemme kiihottuneita niin pieni pippelisikin on iso. Joskaan se ei sellaisenaan anna minkäänlaista tyydytystä, jos päässäsi on pelkästään sahajauhoa noin vertauskuvainnollisesti. Kyllä pitäisi olla täysin päivän selvää, että naisten vaginoissa on eroa kuin yöllä ja päivällä.

Vaginoissa on varmaan eroa Mutta jos on kolmen lapsen äiti, niin: Ja kerrotko myös sen, että johtuuko tuollaisesta idioottimaisesta asenteesta se, ettet ikinä ole saanut, etkä saa pilllua?

Käsi tiukasti nyrkkiin nyt. Saat samaa tiukkaa, kun tähänkin asti ja tästä eteenpäin. Ei ainakaan näille naisille. Kateellisen ja epävarman pikkumunan ulinoita taas vaihteeksi. Menehän räpläämään sitä pikkupiliäsi sinne tietsikan ääreen, niin ei tarvi kärsiä väljävittusista naisista!

Tai siirry miehiin, niillä on varmaan tiukka pakoputki tai olet jo varmaan siirtynytkin. Olen saanut neljä lasta ja treenannut, mutta paikat ei ole enää samanlaiset.

Erosin entisestä pienikaluisesta miehestä ehkä vähän myös sen takia, koska seksi ei tuntunut enää miltään. Toki paljon muitakin syitä oli. Nyt minulla on mies jolla on 17 cm iso vehje ja se tuntuu just sopivalta minulle ja olen tyytyväinen. Tämä mies ei ole suomalainen. Seksi on tosi mukavaa hänen kanssaan muutenkin, koska hän on hyvässä urheilullisessa kunnossa ja taitava seksin suhteen.

Vaikka mies jos sua nyt mieheksi voi sanoa Ja sit voit kertoa, että mitä toi kyrvän pituus vaikuttaa niihin pillus tuntemuksiin, jos kerran väljä olet. Luulis, että silloin ilmoitetaan ympäryysmitta, kun kerta pituuskin on kerran muka mitattu. Jospa tuo on sellainen synnyttävä mies Eikös sellaisiakin ole, kun kaikkea muutakin täältä löytyy D Tuo ulkolainen mies oli hyvä veto minttuhyytelöltä.

Se oli ikäänkuin vinkkinä, ettei suomalaisilla voi edes olla isoja. Tiedän ainakin yhden 2. Tällaseen paskanjauhamiseen ei viitteis edes sortua, mutta pakko kai se on. Oletteko koskaan ihmetelleet miksi joillain naisilla on vatsanahka kuin tyhjä jätesäkki raskauden jälkeen ja toisilla masu palautuu nopsastikkin kiinteäksi? Kudosten palautuminen riippuu ihan jokaisen rouvan omasta kudostyypistä. Ja kudostahan se pillukin on, eli hyvällä tuurilla ja geeneillä, palautuu myös paikat ihan kiitettävään kuntoon.

Eli tästä päättelen, että nämä isännät, jotka julistavat synnyttäineiden naisten löysistä tavaroista, eivät todellisuudessa ole kovin moneen naiseen päässeet koskemaan ;. Saa hakea kunnon naisen jonka kanssa perustaa perheen mä en ainakaan mitään horoo YH: En viitsinyt lukea noita kaikkia viestejä mutta totean että ainakaan meillä ei tollei ole.

Vaimoni on synnyttänyt kaksi lasta ja minun viistoista senttinen nauttii hänen pillunsa puristuksesta. En tiedä paljonko penikseni ympärysmitta on mutta vaimoni mukaan se tuntuu paksulta ja täyttää hänet ihanasti. Vaimoni saa orkun lähes jokakerta. Olen erittäin tyytyväinen hänen "synnyttäneeseen" pilluun. Voi harmi kun naisten P Näinhän se vaan menee, naiset on luotu synnyttämään ja se p Turha sitä täällä on ruikuttaa, Mene hyvä mies penisleikkukseen jos naiset sinulle liian iso p Mun avokki kaksi lasta synnyttänyt mulle ja ei sen pillu muutunut yhtään isommaksi.

Ainut ongelma oli raskausaikana se, kun edestä ei yllä kunnolla kun oon tällainen riski lihaskimppu jolla 17cm kyrpykkä. Jos olisin 70 kiloinen rimpula, niin kyllä yltäis paremmin, mutta silti huonosti.

Synnytysten jölkeen muijja salille, niin taas sujuu seksi. Asuksella on pieni Miksi olisin kade jollekkin netissä keksimille jutuille? Asus kyllä arvostelee toisten munia ja aina vaatimassa kuvia todisteeksi. Mutta omasta ei laita, ymmärrän kyllä kun mies kertoi erektio-ongelmistaan, MUTTA kyllä löysästäkin kelpaa mittanauhan kanssa se kuva, mutta ei laita, miksei?

Koska Asuksella on 11 cm muna oikeasti. Asus on puhunut palstalla pienistä testoarvoistaan ja vaikka mistä. Jos Asus on lihaksikas niin laita kuva vartalostasi!

Onko sekin liikaa pyydetty? Koska Asus on paskamaha! Miksi helvetissä olisin kateellinen?? Kyllä kait minä keksisin parempaakin tarinaa ja kaikille epäilijöille sanoisin että ovat kateellisia!!

Ja Asuksesta tekee entistä sairaamman se että se muka "toisena" hahmona tukee ja kehuu asusta vähän niin kuin sinä asus nyt teet! Vai eikö ole "pienessä" miehessä munaa?

Alhaiset testoarvot ja samanaikainen lihaksikkuus eivät ole mahdollista. Sitten toki on, jos nuorempana on vetänyt streroideja ja näillä hankituista lihaksista on vielä jonkin verran jäljellä.

Ja streroidien käyttö sitten romahduttanut oman testotuotannon eli alhaiset testot. Mut mites on asus? Ooko asddfds eli se pieni ja katkera pikkunilkki? Sua kyrsii kun asus haukkui sut Napoleoniksi! Voihan asus tai muu bodari olla huolissaan testotasoista, koska salihomma vaatii testoa ja testot laskevat mm. Eikä laske, kyykky on niitä harvoja liikkeitä jotka pitkässä juoksussa stimuloi hormoonituotantoa!

Väliaikaiseti voi treenin jälkeen laskea mutta eikös kaikki energian törvääminen tee samaa? Synnyttämätön on tiukka, varsinkin kaikki tapaamani YH: Mulla itellä ei monesta yyhoosta kokemusta, mutta näillä on kyllä ihan riittävän tiukkaa ollut tarjolla Sinä kettu olet kiristänyt yh: Kahdesta kahden lapsen äidistä todistetusti se YH on löysä.

Sen sijaan naimisissa olevaan ei tahdo hammastikkukaan mennä. Sanoohan tuon järkikin, niin kuin olemme huomanneet. D Menit sitten paljastamaan mun salaisuuteni.

Noi yyhoot on olleet mulle sellainen runsaudensarvi, joista saanut aika rauhassa ammentaa, kun ne ei välttämättä muille kronkeleille miehille ole kelvanneet. Tuolla sormuksella tapahtuvalla pienellä hattutempulla olen aina saanut kiristettyä pimpat toisinaan turhankin tiukaksi.

Luonnostaan isopaikkaisten varalle mulla on ollut kaksi sormusta - ja näin kyrpää lypsävä ultratiukka oravapillu on taattu. Pimppaa voinee treenata tiukemmaksi myös elektrostimulaatiovehkeillä.

Lienee ehkä helpompaa, kuin käyttää niitä kuulia? Lieneekö kukaan naisista kokeillut ja minkälaisilla tuloksilla? Joistakin alan liikkeistä löytyy tarvittavat kamppeet eli sähköimpulssisäädin ja sähköimpulssisauva. Mutta on syytä hankkia semmoinen 9V patterilla toimiva, jotta ei teho lopu kesken. Minä ainakin haluan panna tiukkaa synnyttämätöntä 18v mieluummin kuin 25 YH: Mielestäni on typerää, kun naiset riekkuvat miesten kalujen koosta vaikka monella on alapää auki, synnyttäneet on horoja ja YH: Hyviä pointteja, joihin tässäkään threadissa ei ole vielä kiinnitetty tarpeeksi huomiota.

Vaikutatte hyvin asiantuntevalta ja kirjoitustyylistänne välittyy akateemisen miehen ilmaisukyky. Tosi mukavaa, että kerkeätte täällä palstalla toimimaan esikuvana meille vähemmän elämässä onnistuneille miehille.

Pienen elämä kovaa Täällä pitää esittää viisaampaa kuin on. Pikkukullejen ego ei salli antamaan missään periksi itselle ja muille - ei etes kirjoitusvirheissä, koska niihin isketään heti. On kovaa olla pikkumunainen pikkumies esim. Heikkouttaan ei voi myöntää itselleen eikä muille, vaikka itse ja muut sen näkee kyllä. En usko, että Tapani Holopainen esittää täällä viisaampaa kuin on.

Ehkä jopa toisinpäin, jotta tavalliset pulliaiset ymmärtäisivät tämän korkeastikoulutetun miehen mielipiteen. Hänellä on erittäin hyviä pointteja, joihin tulisi kiinnittää laajemmin huomiota.

Se on todella mukavaa nähdä, että tänne palstalle on tiensä löytänyt herra Holopaisen tapaan muitakin yhteiskuntamme tukipilareita, kuten muuan teologian professori, emeritusprofessori, huippujuristi ja jonkin alan dosenttikin oli. Kyllä tällaisten henkilöiden mielipiteeseen vain voi luottaa. Kun he sanovat, että yyhoon alapää on täysin auki, niin sittenpä se on täysin auki! Sormuksella sen toki saa taas kireäksi, kuten tohtori Zoffren on tutkimuksissaan todennut.

Tällä teologian professorilla on samanlaisia kokemuksia kuin Holopaisella. Veikkaanpa, että Holopainen tapasi yh-lehmän, Mansikin, navetassa, jossa oli maitoa varastamassa janoonsa.

Mansikkihan oli yh, koska se oli keinosiemennetty ja aivan hiljattain vasikoinut, joten paikat olivat vielä auki. Siinä ei Holopaisen temmi paljoa tuntunut, mutta orgasmin Holopainen kuitenkin sai, koska häntä kiihotti suuresti se, mitä hän häntää nostettuaan näki. Tuo yh-lehmän vasikka ei ollut suosittu rikollispiireissä ja nyt se onkin leikkeenä Crazy Cock-ravintolassa. Ja nykyään Holopainen tekee sitä mitä parhaiten osaa. Muistelee Mansikin riemurasiaa ja lypsää miniutarettaan villi kiihko silmäkulmassa Holopainen ja teologian professori ovat varmastikin samalta kylältä Maalaisserkkuni soitti hätääntyneenä ja pyysi minua täydentämään tuon hullun ex: Se oli hullun ex: HulluEXä oli tuolloin, siemenet seminologille annettuaan, jo talutettu Saarioisille sähköpiiskan vienolla avustuksella ja siitä on nyttemmin irrotettu sisäfileet, jotka olivat tosi hyviä grillattuna punaviinin kanssa.

Noilla akateemisilla on ainakin tässä ketjussa ollut melkoisen huonoa tuuria yh-lorttojen, niiden rikollisten lasten ja hullujen ex-puolisoiden kanssa. Minun ihan oikeasti käy heitä sääliksi Eiköhän se ole niin, että kun miehet ihan syystä puuttuvat naisen alapään löysyyteen, niin asia yritetään mitätöidä kaikin mahdollisin keinoin jopa huumorin avulla.

Tässä on syy moneen eroon, jos tiukkaakin on tarjolla niin kuin meille fiksuillle on. Kyllä se kai on pakko alkaa uskomaan kun teitä korkeasti koulutettuja miehiä täällä tuota sanomaa käy jatkuvasti levittämässä. Mitä sun toivottavasti herra professori ei pahastu kun lupaa kysymättä tein sinunkaupat mielestäni tässä tilanteessa pitäisi nyt sitten tehdä? Naiset ei kuitenkaan voi lopettaa synnyttämistä, tai ihmiskunnan käy köpelösti.

Pitäisikö määrätä laki, että synnyttäneiden naisten tulisi alkaa antamaan anaalia ja lisäksi käydä joku "mestariksi suihinotossa" -kurssi, jotta mahdollisesti löysentyneelle pimpille olisi joku korvike?

Pitäisikö suojaikärajaa Suomessa laskea vaikka Espanjan tapaan 13 ikävuoteen, jotta tiukkaa olisi laillisesti enemmän saatavilla? Pitäisikö naimisissa oleville synnyttäneiden vaimojen miehille tarjota alennuksia Thaimaan matkoista? Te korkeasti koulutetut ja kuten itse väität, fiksut miehet esitätte täällä ongelman. Fiksut myös löytää ratkaisun ongelmaan. Mitä te nyt ehdottaisitte?? Reinhard Zaire Namibiasta oli huomannut ensin itsestään , että korkeastikoulutettujen pilit eivät saaneet riittävää täytettä synnyttäneen naisen vittutoosaan.

Sen sijaan kaivosmiesten pelit olivat hänen tutkimuksensa mukaan repäisseet hänen vaimonsakin häpyhuulet jo reippaasti raolleen, myös antaen ihanan täyttymyksen tunteen. Vaimolle, joka oli jo neljä lasta synnyttänyt. Aivan käsittämätöntä narinaa kyllä "professoreilta". Oli täällä kerran kirjoittelemassa myös lääkäri, joka ei osannut kirjoittaa.

Ilmeisesti hän oli vain lukenut mies: Mitä jos valtio palkkaisi ammattisynnyttäjiä? On pariskunta, jossa nainen antaa munasolunsa ja mies siittiönsä. Nämä yhdistetään labraolosuhteissa ja sitten asetetaan ammattimaisen sijaissynnyttäjän kohtuun.

Näin pariskunta saisi oman lapsen venyttämättä naisen paikkoja. Ammattisynnyttäjälle maksettaisiin tästä hyvästä vertailukelpoista palkkaa. Noita ammattisynnyttäjiä pitäisi olla aika paljon, sillä ei kai yksi nainen esim. Noita ammattisynnyttäjiä kohden jäisi miehiä toki yli, mutta he voisivat hakea vaimonsa Thaimaasta. Niin, tai sitten alettaisiin teroittamaan geishakuulaharjoittelun tärkeyttä naisille. Otettaisiin vaikka tavaksi, että heti ensimmäisellä gynekologikäynnillä naiselle annettaisiin geishakuulat.

Synnytyksen jälkeen laitokselta annettaisiin mukaan toiset, synnyttäneelle naiselle tarkoitetut geishakuulat. Lisäksi píllun puristusvoiman mittaamiseen tarkoitetun mittarin käyttämisestä pitäisi tulla arkipäivää siis samalla tavalla kuin jokaisen tulisi mitata verenpaineensa aina joskus. Näin voitaisiin testata, että kuinka tiukka se kolo sitten oikeasti on, jolloin tietäisi miten treeni on tehonnut tai miten treeniä tulisi kohdentaa jatkossa. Sitten noilla puristusvoimatuloksilla mässäiltäisiin Iltalehden sivuilla samalla tavalla kuin penisten pituuksilla: Ainoastaan joku puutteessa oleva insinöörinplattu keksisi tuollaisia Hänet palkkaisin heti kimpanpiristys-firmaani.

Itse olen keksinyt ovikellon, jota käyttäjä joutuu painamaan noin 18 senttimetrin syvyydeltä. Olen varannut melkein maitopurkin verran tilaa sen kellon soittamiseen, mutta nyrkki sinne ei mahdu ja sormet se haistaa, katkoen niistä kynnet suht. Asukselle vinkki, että noin 7 sentin päässä ovikelloputken yläpuolelta saa melkoisen sähköiskun.

Se on yläkäyräkippuraetäisyydellä ihan vaan varmuuden vuoksi, koska eihän koskaan tiedä, kuka voisi yrittää kylään. Niin on kaput samaten kuin perseenreikä paskantamisen jälkeen, suorastaan ihme että seuraava paska pysyy sisällä kun edellispäivänä tuli niin iso paska, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh, nutta kun nuo vitut kerran on niin isoja niin on se hyvä kun teille homopojille on järkätty nuo perseenreiät sentäs.

Voi pojat että ootte lapsellisia, saan taatusti parempaa seksiä kun te! Ei se pímppa synnytyksessä pilalle yleensä? Ja ennenkin varmaan kannattaisi. Osa naisista voi palautua jopa ilman treeniä?

Nyt olet ollut poissa luennoilta Tuossa ylempänä professorimiehet ovat moneen kertaan todenneet, että perhe-elämä ja vittutoosa eivät sovi yhteen. Kiitos kun huomautit, etten kerennyt enempää schaissea jauhamaan täällä. Eli lyhyesti ja ytimekkäästi: Píllua voi yrittää jälkikäteen korjata laittamalla naisen nimettömään sormus, mutta tämän toimenpiteen toimivuudesta ei olla ilmeisesti yksimielisiä.

Se, mitä nyt toivoisin, että nämä professorismiehet ja muutkin merkittävät henkilöt tulisivat tänne kertomaan, että mitä asialle pitäisi nyt sitten tehdä? Kai jotain tilanteelle voi tehdä? Ymmärrän kyllä, että kyseisillä herrasmiehillä varmasti riittää työsarkaa tärkeämmilläkin alueilla. Moni varmasti pitää luentoja pitkin Suomea ja maailmaa yms. Mutta eletään nyt toivossa, että lisävalaistusta asiaan olisi vielä luvassa.

...