Aisuri ihanat pillut

Kostun normaalisti, välillä reilustikin lätinään asti , mutta liukkaria käytetään silti. Miehen mukaan se on lähes välttämätöntä, koska muuten hänen penis puristuu liikaa ja kitka menee epämiellyttävän puolelle, kosteudesta huolimatta: Olisi siis kiva kuulla varsinkin miesten mielipiteitä siitä, miksi tykkäätte liukkarista, miksi haluatte käyttää sitä, vaikka nainen olisi liukas jo itsekin?

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi aisurin fantasia aisurin fantasia imijä 9. Salkkarit Peppi pyllistää kameralle Ihanasti pyllistää ja nätti on torttu Pepillä!

Mies tykkää liukkarista Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Vastaa alkuperäiseen viestiin aisurin fantasia olen aikuinen mies parisuhteessa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Kuinka teen miehestäni aisurin? Miks aina aisuri parisuhteen ovat keskikäisten hommaa? Missä nuoret aisuri parit ja sinkut jotka Tästä haaveilee 30 vuotiaat? Asuriksi haluava , Minä voin tarjota sitä villiä menoa, kunnon panemista ja rakastelua. Seksihalut ei multa lopu, eikä sinultakaan kunhan pääset maistamaan sitä runsautta mitä mulla on tarjota. Jos mies haluaa fuck my five juttuja niin ei siihen mitään alistamista liity.

Aviomies 36 , Meillä kävi vaimon kanssa samalla tavalla,ehkäisy jäi siinä kiihkossa pois. Mistä löytyisi aihepiiristä kiinnostuneita nuorempia naisia? Voisiko jossain olla naisia jotka uskaltaisivat miehelle myöntää tällaisesta olevansa kiinnostuneita. Tämähän ei tarkoita, että naisen pitäisi jakaa persettä ympäriinsä jotta mies saisi nautintoa. Kauneinta olisi maksimissaan muutaman suhteen ulkopuolisen panomiehen kanssa yhdessä pyörittää tällaisia leikkejä ja fantasioita.

Itse 28v komeaksi kehuttu mies. O nko naisten vaikea mieltää itseään sellaiseen suhteeseen jossa miehen seksuaalinen nautinto naisen kanssa muodostuisi jostain hieman epätavallisemmasta? Asiaa hierottaisiin alistetun kumppanin naamaan ja mahdollisesti "poikaystävän" kanssa irvuiltaisiin ja alistettaisiin ja nöyryytettäisiin moninaisin keinoin.

Ja tästä kaikesta saisivat kaikki oman seksuaalisen nautintonsa. Oman kumppanin kanssa voisi sitten myös elellä sitä normaalia arkea ja kinkyillä sielä väleissä sen verran kun haluaa ja kerkiää. Eli elellä sitä parisuhde "arkea" johon kuuluu tällainen leikkiminen. Varmaan molempien pitäisi olla ainakin tosi sujut oman seksuaalisuutensa kanssa että tällainen voisi toimia. Tuntuu vaan, että naiset pelkää tällaisia leikkejä.

Tietysti osin syystäkin, koska kaikki tuntevat tarinoita mustasukkaisuudesta johtuneista dramaattisista asioista. Pitäisi varmaan onnistua tapaamaan sadomasokismista ja nöyryyttämisestä seksuaalisessa mielessä riittävän kiinnostunut naishenkilö. Itse olen varattu perheellinen mies kainuusta ja etsin sopivaa paria jonka vaimoa voisin käydä hoitelemassa miehen tietäen Luin internetistä cuckold juttuja "Vaimo vallassa" huomasin kiihottuvani ihmisten tarinoista, kun vaimo on käynnyt panemamassa eri miehiä, päätin ehdottaa cuckold kuvioita.

Meni viikonpäivät kunnes olin kaverin kanssa kaljottelemassa, kaverille ehdotin että kysyttäisiin naiseltani kiinostusta kimppaseksiin, soitettiin puolihuumorilla kuinkas ollakkaan hetken päästä tuli kotia pienessä huppelissa, otti meidän käsistä kiinni et nyt saatte antaa munaa kun kerran ehdottelitte.

Panivat seuraavaan aamupäivään asti melkein tauotta.. Silloin tajusin tulleeni aisuriksi, pakko oli panna heti aamusta kuinka se märkä, liukas ja punainen pillu tuntuikin niin taivaallisen hyvälle Naiset johdatelkaa miehenne rohkeasti kokeilemaan , alkuun kun pääsette jäätte molemmat koukkuun.

.

POSLIINI VAI PUSKA TANTRA TAMPERE

Aisuri ihanat pillut

Der weibliche  Es fehlt: emsland. Promi Brünett Blowjob sperma bilder, nacktze Kranenpohl Wenn er sie nen. kann man sich als nicht wie Küssen, Schmusen, Franz. ohne, Französisch Amateur.

Meillä oli vieras pari "sitä varten", ja hitaasti tanssiessa vaatteet vähenivät. En ole koskaan kaivannut pitkää esileikkiä, joten ehdotin toiseen huoneeseen menoa.

Kun tulimme sieltä toinen pari vielä lämmitteli, mutta lähtivät lopulta rakastelemaan. Katselin sitä avoimesta ovesta ja oli pakko mennä lähemmäksi. Kullin luiskahtaessa ulos vieraasta pillusta ohjasin sen nopeasti takaisin. Kohta oli uudestaan valmis ja uusintakierros vieraan miehen kanssa alkoi.

Vapaapäivä, minulla ja vaimollani. Astuttaja tulee puolelta päivin hoitamaan vaimoani. Astuu hänet edestä ja takaa moneen kertaan. Ensin kuitenkin runkkaan miehen kyrvän panokuntoon. Sitten ohjaan sen vaimoni märkään vakoon ja saan katsella astutusta aivan läheltä. Hyväilen miehen palleja ja olen valmiina auttamaan jos kyrpä luiskahtaa vaimoni pillusta ulos.

Mies laukeaa ja laskee lastinsa vaimoni pillukarvoille. Asetun heti hänen haarojen väliin ja nuolen pillun puhtaaksi. Kullini seisoo jämäkästi, mutta vielä ei ole aika päästä liukkaille.

Mies haluaa astua vaimoni vielä moneen kertaan ja vasta sitten on minun vuoro. Runkkaan taas kyrvän panokuntoon ja nuolen sen puhtaaksi pillun limoista. Sitten asetan sen jälleen pillun huulille.

Uusi astutus ja laukeaminen. He lepäävät ja haen heille juotavaa. Jään odottamaan omaa vuoroani. Se on vasta illalla. Vaimoni astutus perjantaina sujui hyvin.

Astuttaja pani häntä kaksi kertaa ja sain nuolla välillä pillun puhtaaksi ja myös astuttajan kyrvän. Toisen kerran hän astui kunnolla takaapäin ja sain katselle aivan läheltä toimitusta. Upeasti oriin kyrpä liikkui vaimoni pillussa ja sai vaimoni huutamaan nautinnosta. Mies laukesi ja sain nuolla taas pillulta hänen spermansa. En tarvinnut montaakaan työntöä kun laukesin. Vaimoni kävi suihkussa ja pukeutui. Sitten he lähtivät ulos syömään.

Minä jäin kotiin runkkailemaan ja pistämään paikat kuntoon. Illalla vaimoni soitti ja kertoi menevänsä miehen luokse yöksi. Lauantai aamupäivällä saisin sitten nuolla hänen hyvin astuttua pilluaan ja kenties pannakin.

Puolen päivän aikaan vaimoni tuli kotiin. Tiesin heti, että pääsisin taas seuraamaan kunnon astutusta. Joimme hieman viiniä ja vaimoni kertoi edellisestä illasta. Hän nosti hameensa ylös ja sain nuolla hänen nussittua pilluaa. Se oli taivaallisen makuinen. Sitten oli vuorossa taas uusi astutus. Asetuin sängylle selälleni ja vaimoni tuli kontalleen päälleni niin, että hänen ihana pillunsa oli aivan kasvojeni edessä. Astuja asettui hänen taakseen ja aloin runkata hänen kyrpäänsä kuntoon. Nopeasti se jäykistyi oriin kyrväksi ja ohjasin sen vaimoni liukkaaseen pilluun.

Mies alkoi työnnellä hitaasti. Katselin aivan vierestä tuota upeaa näkyä. Astuja pyysi minua hyväilemään pallejaan. Pistin käteni hänen haaroilleen ja hyväilin niitä.

Mies työnteli kiivaammalla tahdilla. Vielä muutama kunnon työntö ja hän oli laukeamassa. Hän otti kyrpänsä ulos pillusta ja ruiskuitti lastinsa suoraan naamalleni ja osan suuhuni. Vaimoni painoi pillunsa naamalleni ja hankasi itselleen orgasmin. Minulla seisoi tanakasti ja pyysin päästä liukkaille, mutta vaimoni sanoi, että ei vielä. Illalla sitten pääsin liukkaille Astuttaja katseli vierestä toimitustani ja kommentoi sitä. Ja en tarvinnut montaakaan työntöä kun laukesin.

Astuttaja lähti ja eteisessä pyysin häntä tulemaan vielä sunnuntaina, mutta hänellä oli muita kiireitä. Hän kuitenkin lupasi tulla seuraavalla viikolla ja pyysi, että pitäisin vaimoni kiimaisena enkä missän nimessä yrittäisikään päästä pillun päälle vaan kiihottaisin häntä vain kielelläni. Lupasin sen ja innokkaana jäin odottamaan ensiviikkoa. Tai itseasiassa hän on jo meillä astumassa taas vaimoani. Minulla on nyt kiire kotiin ja taas ilalla pääsen liukkaille.

Meillä on ollut kaverin kanssa sopimus, että hän saa naida vaimoani aina kun vaimo vaan haluaa, olin minä paikalla tai en. Heidän seksikertoja oli kerrasta parista kuukaudessa, aina viikonlopun pikapanoihin joita oli silloin tällöin pari kolme viikonlopun aikana. Minun ja vaimoni seksikerrat olivat normaalia, lähes päivittäistä harrastusta.

He tekivät omat sopimuksensa panoistaan ja minä en puuttunut siihen millään tavalla. Välillä tuli tekstiviestejä että hän on juuri saanut kullia tai muuta vastaavaa ja välillä olin itse mukana riennoissa. Heidän välisiä kertoja oli useammin silloin kun minä olin reissussa ja taas vähemmän kun olin kotona.

Mutta mehukasta ja vasta pantua pillua oli kyllä tarjolla aina kun minua ajatus alkoi innostamaan. Pari vuotta sitten sattui olemaan taas pidempi reissu Saksaan ja vietin siellä kuukauden verran, ja kävin vain kaksi kertaa viikonlopun viettämässä Suomessa.

Koko kuukauden olin selibaatissa ja muutama viikko sitä ennen ja sen jälkeen oli ollut varsin hiljaista vaimoni kanssa. Töitä oli todella paljon kasautunut ja se verotti voimia. Pari viikkoa suomeen palaamisen jälkeen vaimo pudotti pommin, kertomalla jännittyneenä että oli raskaana kaverille.

Kysyin vielä että onko varma kanssa että on kaverin ja vaimo sanoi että sataprosenttisen varma, koska me ei oltu oltu hommissa pitkään aikaan. Lievästi sanottuna kyseinen uutinen oli melko pysäyttävä. Eikä vähiten siitä syystä että kaverilla oli omakin vaimonsa joka on ollut autuaan tietämätön näistä järjestelyistä. Vaimo ilmoitti että hän haluaa pitää lapsen ja että me kasvatamme sen kuin omanamme.

Kyllä se lyhyen harkinnan jälkeen minullekin sopi. Eihän se periaatteessa mikään vahinko ollut, kun siemenet olivat kuitenkin ystävältä saatu ja vauva oli ollut silloin tällöin harkinnassa. Tietysti se oli ollut yllättävä uutinen kun siementen lähde oli kuitenkin hieman erikoinen. Mutta väliäkö sillä kun lapsi on vain terve. Muistan sen kun seuraavana viikonloppuna, muutaman päivän päästä vaimoni kerrottua uutisen, olimme makuuhuoneessa rakastelemassa, kaverin nussiessa vaimoani takaapäin.

Sanoin kaverille että tiedätkö että meille tulee vauva. Kaveri vähän hätkähti sitä mutta sanoi että joo tiedän, tiennyt jo pari viikkoa. Siinä nostattelin kaverin kiihkoa kommentoimalla kuinka se oli saanut mun vaimon tiineeksi ja kuinka vaimoni tykkäsi siitä. Laukesin siinä samalla kun vaimokin alkoi huohottamaan heidän loppusuorallaan riettaita, kiihottamalla kaveria kuinka hän kantaa ja synnyttää hänen lapsensa ja kuinka kaveri saa rakastella häntä kun hänellä on iso maha.

Oli todella perverssiä katsella heitä sitten myöhemmin kun vatsa alkoi kunnolla näkymään ja tiesi että minusta tulee isä, vaikka lapsi ei olekaan minun. Ensimmäisen viikon aikana tuli puhuttua asiat halki ihan vakavalla naamalla ja sovittua että tästä ei tulisi mitään jälkipuheita tai vaatimuksia, kaveri lapsen kummiksi ja sillä hyvä.

Nyt tietysti kun poika on kasvanut, on elämäkin seesteytynyt, eikä ryhmäsessioita ole enää ollut. Niille tuli kokonaan stoppi synnytyksen jälkeen vaikka mitään sopimuksia lopettamisesta ei olekaan tehty.

Elämä muuttui aika kertarysäyksellä ja kaverillekin tuli ihan vasta oma lapsi. Olimme silloin vuotiaita ja yhden toisen parin kanssa kesämökillä. Olin kyllä pannut merkille jo kauan tyttökaverini ja miehen silmäpelin ja puristelut. Istuimme toisen neidin kanssa mökissä ja ihmettelimme, missä tyttökaverini ja neidin mies ovat. Mies pomppasi pystyyn ja tyttöni levitettyjen jalkojen yhtymäkohdasta näki, että naiminen oli hoidettu loppuun asti.

Mentiin mökkiin ja tyttöni ja mies menivät heti toiseen makuuhuoneeseen. Kerroin toiselle naiselle tapahtumasta ja halusin naida minäkin puolestani. Hän ei halunnut, mutta lopulta suostui ja makasi kuin kuollut kala allani. Seinän takaa kuului koko ajan naimisen ääntä, ja ilmeisesti tyttöni ja mies nussivat illalla uudestaa vielä pari kertaa ja aamulla ainakin kerran uudestaan. Kun tyttöystäväni lähti sitten aamupesulle saunaan, menin perässä.

Hän otti paperiliinan pois vitun raosta ja sormilla koettelin, että hyvin on liukastettu. Pomo käski mun nojata pöytäänsä vasten perse pystyssä ja hän otti mun pikkarit pois ja hyväili mun persettä ja työnsi sormensa pilluunkin, ai että sen sormetkin tuntui hyvältä, nekin on varmaan isommat ku sun kullis. Sitten se levitti mun pillunmehuja persereikään oikein syvälle ja ja sanoi että ei oo miehes kai just sua pannu perseeseen mutta nyt sun kaunis huoranpyllys saa kyytiä.

Ja se työntyi mun perseeseen ja alkoi nussia sitä kiihtyvällä tahdilla ja hoki että miehes sais kyllä olla näkemässä kun vaimo huoraa vai mitä? Ja mää sanoin että täytyy se ottaa joskus mukaan katseleen.

Sitten pomo päästi lastinsa mun perseeseen ja sanoi että kyllä teki hyvää, ihana perse sulla. Jos sun kulli ei oo ihan nysä niin siitä vaan, mää oon valmis. Ja niin se kundi levitti mun pakaroita ja työnsi kullinsa mun perseeseen ja se tuntui vähintään yhtä ihanalta kun pomon pano. Se kouri mun rintoja samalla ja kysy että saakos rouvaa tulla paneen pilluunkin joskus? Mää sanoin että se olis ihanaa. Hän tuli mun mun perseeseen yhtä runsaasti ku pomokin ja pomo sanoi että mää taidan nussia sua toiseenkin kertaan kun toi sun persees on niin kiihottava.

Ja muitta mutkitta se alkoi nussia mua toiseen kertaan perseeseen ja sanoi vieraalleen: Työnnä sää kullis tän huoran suuhun se on meinaan ihan huippu poskeenottaja. Kaveri kiersi pöydän toiselle puolen ja sen kummemmin kyselemättä toi kullinsa mun huulille ja mää tietysti imaisin sen suuhuni. Se oli ihana suonikas ja iso kyrpä jollaisista mää tykkään. Tekisikö sun muuten nyt mieles roiskaista mehut pikkukullistas mun varpaille?

Ai että se on ihan tunne kun isosta kyrvästä tulvii mehua perseeseen, vähän tohon malliin kun sun kikkelistäs mun varpaille. Mun täytyy muuten mennä vielä duunipaikalle tänään hoitaan yks juttu ja sää saat tulla mukaan. Anne asettuu sohvalle polvilleen ja pyllistää minuun päin, hänen perseensä hiukan punoittaa ja pillusta valuu spermaa. Säähän muistat sen meidän yleismiehen Jytyn joka hoitelee kaikenlaisia hommia meillä siellä?

Menin sen luo kun sillä on yleisavain ja pyysin että se päästäis mut sisään mun huoneeseen. Tottakai, mitä vaan pikkurouvalle, se sanoi ja avas mun huoneen oven. Kiitos hirveesti sanoin ja jos tarviit vastapalveluksen joskus niin sanoo vaan. Jyty tulikin mun perässä huoneeseen, laittoi oven kiinni ja sanoi että olis tietysti yks juttu.

No mikähän se mahtaa olla kysyin. Olis kuule ihanaa jos sää ottaisit multa poskeen kun oot niin helvetin seksikäs ja hyvännäköinen, mitäs sanot?

No juu, oonhan mää huomannut että sääkin kuolaat mun perään sanoin ja käskin sen avata housut. Jyty pudotti housut pois ja sillä on aivan ihana miesten kyrpä eikä tollanen kikkeli niinkuin sulla. Otin sen heti suuhoitoon ja sanoin että panet mua kyllä tällä ihanuudella nyt heti. Sää Rakas mieheni voit kyllä nuolla ne spermat mun pillusta nyt.

Ja kyllä mää sainkin, Jyty pani mua ainakin melkein tunnin, jumalauta että on kestävä kundi. Lopuksi kun sanoin että oli aivan ihana pano se sano että seuraavalla kertaa se tuo pari isokyrpäistä kaveriaankin nussiin mua jos sopii.

Ja tietysti sopii mää sanoin, tuo vaan. Se kyllä vähän ihmetteli että mitäs sun miehes siihen sanoo. Mää sanoin siihen että se nyt vaikka maksaa teille siitä kun nussitte mua jos mää käsken.

Niin että muistakin jos ne tulee kyseleen mun perään että maksat niille että panee mua kunnolla, onko selvä? Siinä tohinassa hiukset ja meikit vähän sotkeentu, ai että se teki hyvää.

Iltasella vaimo tulee eteeni ja kysyy: Joo suutele vaan ja muistakin siellä duunissani tehdä niinkuin sanotaan niin voit sääkin saada palkinnon. Saavumme vaimon töihin jossa kolme haalareissa olevaa isohkoa miestä laittaa työkalujaan pakkeihin ja tervehtivät tyytyväisen oloisina vaimoani.

Juu näin on, sanoo vaimo. No niinkuin sanoin sää auttelet noita herroja jos ne sellaista kaipaa, onko selvä? No voi jumalauta, me aletaan nussiin tota sun rouvaas oikein kunnolla ja sä saat autella minkä voit. Mutta ei toi sun rouvan paneminen ilmaista ole joten laitas tohon pöydälle seteleitä niin rouva saa kerrankin kunnon panot.

Me pannaan tota sun vaimoos just niin kauan ja just niin moneen kertaan kun huvittaa, onko selvä? Mies tarttuu haalareittensä haaroväliin jossa pullistelee jotakin. Voit nöyrästi pyytää mua paneen sun vaimoos kun sun kullista ei oo mihinkään…. Voithan sää kysyä noilta karjuilta että jos sää saisit vaikka luvan niiltä panna mua…. Ja sää äijä meet levittään ton vuodesohvan että päästään sinne panoille.

Toinen miehistä kourii vaimoni rintoja ja persettä. Annea kourinut mies menee päätypuoleen sänkyä, Anne keskelle kontilleen ja ensimmäinen mies asettuu Annen taakse kulli ojossa: Toinen mies työntää kullinsa Annen suuhun ja Anne imee ja nuolee sitä aivan hurmiossa.

Ensimmäinen tulee karjahdellen Annen pilluun ja sanoo että nyt vaihdetaan.